Shakkiareena

Shakki Suomessa ja maailmalla
Jarmo Haverinen
Viestit: 9
Liittynyt: 10 Joulu 2018 18:40
Paikkakunta: Vantaa
Seura: HSK
Paikkakunta: Myyrmäki

Shakkiareena

Lukematon viesti Kirjoittaja Jarmo Haverinen » 28 Maalis 2019 23:04

Keskustelu, kuinka on Shakkiareenan paikka Helsingissä, on yhä avoin useallakin shakinharrastajalla. On pelaajia, joilla ei ole tietoa, mikä on Areenan sijainti Helsingin kartalla. SSL ja HSL eivät ole tehneet sopimusta uudesta Shakkiareenasta. Pitäjänmäki säilyy Shakkiareenan sijaintina jatkossakin. Joulukuinen päätös irtisanoa Shakkiareena Bridgeareenan alaisuudesta peruuntui, kun uusi sopimus syntyi asian keskeydyttyä, ja Liittojen päätettyä säilyttää nykyisen Areenan sijainti.

Minulta on usea kansallisen, ja jopa kansainvälisen, tason pelaaja tullut kysymään asiasta. He ovat olleet epävarmoja, tai tiedottomia tilanteestamme. Jopa luulleet, että muutto on edessä. Mielestäni tämä keskustelu tulee keskeyttää, ja kertoa toinen toisillemme keskusteluissamme, kuinka on nykytilanne Shakkiareenalla. Epävarmuus ei ole mukava tilanne kenellekään. Ja se, että on näinkin laaja tiedottomuus tilanteesta on minulle tulevana HSL Shakkiareenan varaisäntänä tullut esille. En tahdo katsoa vierestä. Vaan tahdon vaikuttaa.

Jutellaan toisillemme. Ei anneta väärien käsitysten tulla esille tässä aiheessa. Vaan annetaan toisillemme rauha ja varmuus siitä, että kaikki säilyy tuttuna ja turvallisena. Shakkiareena säilyy nykyisessä osoitteessaan. Annetaan ystävillemme tietoon, ettei mikään muutu lähitulevaisuudessa. Meillä on hyvä Areena, jolla pelata shakkia. Annetaan kaikille tämä turvallisuuden tunne. Ettei mikään muutu. Olkaamme tyytyväisiä tähän. Koska meillä on hyvät yhteydet Shakkiareenalle. Sinne on hyvä tulla, ja meillä on turvallinen tulevaisuus.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 40 vierailijaa