Kansainvälinen shakkileiri 30.7.-3.8.2018 Tampereella

Kaikille tarkoitettu tiedotealue, mm. kutsut
Mika Karttunen
Viestit: 254
Liittynyt: 19 Tammi 2012 16:11
Paikkakunta: Tampere
Seura: Tammer-Shakki

Kansainvälinen shakkileiri 30.7.-3.8.2018 Tampereella

Lukematon viesti Kirjoittaja Mika Karttunen » 09 Touko 2018 09:38

Tervehdys!

Kevätkausi lähenee loppuaan, ja alkaa olla aika lyödä kesäsuunnitelmia lukkoon. Hyvä vinkki lasten ja nuorten shakkikesään on kansainvälinen shakkileirimme, joka pidetään Tampereella 30.7.-3.8. Tässä leiriesite: http://www.shakki.net/kerhot/tammer/kuv ... _k2018.pdf

Leiri on tarkoitettu sekä vähän shakkia harrastaneille että koville kilpapelaajille. Shakin opetus- ja valmennusosuudet pidetään tasoryhmissä. Shakkihenkistä hauskaa on leirillä luvassa paljon pelaamisen ja opetuksen lisäksi. Alla olevasta linkistä voi aistia hieman viime kesän tunnelmia. Luonnollisesti uudistamme viime kesän aktiviteettien sisällöt. Esimerkiksi viime kesän hitti, shakillinen Escape Room, on jo ideointivaiheessa.

Kesän 2017 leirivideo: https://www.youtube.com/watch?v=tZaoxbxWkVI

Varsinainen leiriohjelma käsittää päiväajat klo 8-16, mutta myös iltaohjelmaa tullaan järjestämään (ma-to) klo 18 alkaen. Ideana on erilaiset shakkiturnaukset, kuten pikapeliturnaus ja nopean shakin turnaus sekä lähinnä hauskuusakselilla pyörivät tandem-turnaus ja käsi-aivo-shakin turnaus.

Tervetuloa Tampereelle!

Shakkiterveisin,
Mika Karttunen

Mika Karttunen
Viestit: 254
Liittynyt: 19 Tammi 2012 16:11
Paikkakunta: Tampere
Seura: Tammer-Shakki

Re: Kansainvälinen shakkileiri 30.7.-3.8.2018 Tampereella

Lukematon viesti Kirjoittaja Mika Karttunen » 05 Kesä 2018 16:13

Hei!

Valitettavasti joudumme perumaan shakkileirimme tänä kesänä. Syynä on keskeisen yhteistyökumppanin vetäytyminen hankkeesta, ja ilman heitä tapahtuman kustannukset nousisivat liian suuriksi. Enää ei myöskään ehditä miettiä muita ratkaisumalleja, joten tänä vuonna kesäleiri jää kokonaan pois ohjelmistostamme. Todennäköisesti ensi kesänä jatketaan leirien järjestämistä perinteisemmin pienemmissä puitteissa, ja vältetään vastaavien yllättävien käänteiden tapahtuminen.

Tästä huolimatta hyvää kesää kaikille toivottaen,
Mika Karttunen

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 40 vierailijaa