Suomalaisia Riltonissa

Kerro seikkailuistasi shakin parissa
Aleksi Olander
Viestit: 385
Liittynyt: 11 Heinä 2010 23:11
Paikkakunta: Pori
Seura: PSY

Suomalaisia Riltonissa

Lukematon viesti Kirjoittaja Aleksi Olander » 28 Joulu 2010 03:17

Ajattelin koittaa kirjoittaa tälläista, niin saa tälle "päiväkirjaosiollekin" jotain eloa. Rilton Cup lähti siis tänään käyntiin jo 40. kertaa ja osanottajamäärä on melko hyvä tänäkin vuonna, hieman reilu 150, joista 70 pelaa Cupissa ja loput Elo-ryhmässä. Vahvoja pelaajia on saatu hyvin houkuteltua mukaan, 36 tittelipelaajaa joista peräti puolet suurmestareita. Kirkkaimmassa kärjessä mm. Saksan ykköspelaaja Arkadij Naiditsch 2685, Hollantia edustava supersuurmestari Ivan Sokolov 2642, Puolan Bartlomiej Macieja 2638 ja Ruotsin Emanuel Berg 2627.

Suomalaisten osanotto on tänä vuonna pitkälti meidän turkulaisten varassa, mukaan lähtivät pitkältä turnaustauolta taas herännyt Aleksei Holmsten, tasaisessa nousussa oleva Vilka Sipilä sekä nuorisoa edustamassa minä, Riku Koskinen ja Akseli Hosia. Ainoana Turun ulkopuolisena mukana on tänä vuonna hyviä turnaustuloksia saavuttanut Tommi Luukkonen. Aleksei, Vilka, Tommi ja minä ("nuori pelaaja jonka vahvuusluku on vähän sinne päin"-kortilla) osallistumme Cupiin, ja Riku ja Akseli pelaavat Eloryhmässä.

Pelipaikka on tänä vuonna ilmeisesti jotenkin poikkeuksellisesti Stockholm's Chess Salons, ihan tilavat ja muutenkin mukavat peliolosuhteet vaikkakin kokeneemmat Riltonissa kävijät kehuvat silti vanhaa pelipaikkaa. Kilpailukutsussa mainuttu Sokos Hotel Malmen toimii majapaikkanamme sopivan kävelymatkan päässä pelipaikasta, hinta/laatusuhteeltaan vaikuttaa todella hyvältä valinnalta. Pitää kai jaarittelun jälkeen jotain mainita ensimmäisen kierroksen tapahtumistakin. :D

19 19 FIN Koskinen Riku 0 1 - 0 0 Spångberg Robert SWE 59
5 5 SWE Svedberg Hans 0 ½ - ½ 0 Hosia Akseli FIN 45
4 40 FIN Sipila Vilka 0 ½ - ½ 0 GM Berg Emanuel SWE 4
26 59 SWE WFM Frisk Ellinor 0 ½ - ½ 0 IM Holmsten Aleksei FIN 26
33 66 SWE Thiborg Jesper 0 0 - 1 0 FM Luukkonen Tommi FIN 34
34 35 TUR Arman Deniz 0 1 - 0 0 Olander Aleksi FIN 67

Eloryhmä aloitti kierroksensa kello 11.00 joten sinne joutuivat suomalaiset melko vähillä yöunilla menemään pelaamaan, laiva oli aikaisin aamulla satamassa eikä oikein kuitenkaan ollut mahdollisuutta nukkua sen enempää ennen kierrosta. Kierros Cupissa alko 17.00, ja samat aikataulut pätevät jatkossakin.

Turnaus alkoi suomaaisten osalta melko hyvällä tuloksella, kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja yksi häviö. Riku voitti näytösluontoisesti itseään alemmalle sijoitetun ruotsalaisen varmalla pelillä. Akseli onnistui myös pelissään, jossa hänellä oli hyvät mahdollisuudet voittoonkin, mutta tasapeliinkään viitospöydältä ei voi olla pettynyt.

Kierroksen jännitysnäytelmän tarjosi Vilka pelillään Ruotsin ykköspelaajaa Emanuel Bergiä vastaan. Pelin piti olla livelaudalla, mutta valitettavasti teknisen vian takia ne eivät ilmeisesti toimineetkaan tällä kierroksella. Epäonnistuneen avauksen jälkeen Vilka pelas tapansa mukaan tarkan keskipelin, jossa Bergin ratkaisu oli uhrata upseeri ja hyökätä. Uhraus ei kuitenkaan tuottanut toivottua tulosta, ja etu vaihteli varmaan puolelta toiselle useaampaakin kertaan pelin aikana. Vaiherikasta peliä jatkettiin koko rahan edestä loppuun asti, ja peli loppui vasta tilanteeseen jossa Bergin torni koitti väkisin voittaa Vilkan ratsua. Vilka vaati tasapeliä kun hänen kellonsa näytti 5 sekuntia, tuomari halusi kuitenkin seurata peliä loppuun saakka, ja pitkällisen jauhamisen jälkeen kaikki osapuolet olivat sitä mieltä että peli ei edisty, ja tuomari tuomitsi tasapelin Vilkan ajan loppumisen jälkeen. Vilka kamppailullisena pelaajan luonnollisesti harmitteli lopputulosta ja hänen hukkaamiaan voitonmahdollisuuksia, vaikkei puolikaskaan Bergiä vastaan häpeä ole. :D

Aleksei pelasi myös pitkän pelin WFM Ellinor Friskiä vastaan, mutta taktisesta Svesnikovista monien vaiheiden kautta syntynyt edullinen eriväristen lähettien loppupeli ei ainakaan aikapulassa ollut riittävä voittoon asti. Tuloksena siis tasapeli. Tommi sai melko varhaisessa vaiheessa materiaaliylivoiman, jonka hän realisoi varmasti voitoksi, pelissä ei näyttänyt suurempia ongelmia olevan. Omassa pelissäni turkkilainen vastustajani osoittautui lopulta paremmaksi pitkän ja tasaisen väännön jälkeen, aliarvioin pienessä aikapulassa hänen mahdollisuutensa uhrata kevyt upseeri muutamasta sotilaasta ja aktiviteetista, ja niin vastustajani lähtikin yrittämään peliä ratkaista, tällä kertaa siinä melko suoraviivaisesti onnistuenkin.

Tuloksia ja pareja:

Elo: http://www.chess-results.com/tnr42321.a ... -1&wi=1000
Cup: http://www.chess-results.com/tnr42335.aspx?lan=6

En nyt lupaa tätä "päiväkirjaa" välttämättä päivittäin kirjoitella, mutta yritän ajan ja motivaation salliessa tänne jotain reissustamme kirjoitella jos joku jotain tällaista mahdollisesti jaksaa lukea? ;)

Timojk
Viestit: 877
Liittynyt: 21 Heinä 2010 20:04
Paikkakunta: Vantaa
Seura: ESK

Re: Suomalaisia Riltonissa

Lukematon viesti Kirjoittaja Timojk » 29 Joulu 2010 02:31

Ellin tasuri Alekseita vastaan on kyllä minulle ihme. Viime kesänä Elli Kroatian Poleissa pelasi aika kohtuullisesti, mutta "neitimäisesti" turhan varovasti. No Riltonkin on vasta alkupäivissä...

Aleksi Olander
Viestit: 385
Liittynyt: 11 Heinä 2010 23:11
Paikkakunta: Pori
Seura: PSY

Re: Suomalaisia Riltonissa

Lukematon viesti Kirjoittaja Aleksi Olander » 29 Joulu 2010 03:31

Toinen kierros

15 66 SWE Axelsson Thomas 1 ½ - ½ 1 Koskinen Riku FIN 19
21 45 FIN Hosia Akseli ½ 0 - 1 ½ Lang Gusztav SWE 54
10 34 FIN FM Luukkonen Tommi 1 ½ - ½ 1 GM Berczes David HUN 11
16 16 SWE GM Karlsson Lars ½ ½ - ½ ½ Sipila Vilka FIN 40
20 26 FIN IM Holmsten Aleksei ½ 1 - 0 ½ Jansson Anders Owen SWE 53
30 67 FIN Olander Aleksi 0 ½ - ½ 0 Forsberg Viktor SWE 42

Rikulla ja Akselilla oli molemmilla erinomaiset mahdollisuudet pelejensä voittamiseen, joten siinä suhteessa 0,5/2 on tältä päivältä laudalla olleiden asemien perusteella Eloryhmästä tuloksena hieman alakanttiin. Riku voitti heti avauksessa sotilaan ja pian toisenkin, mutta vastustaja sai keskipelissä pientä kiusaa aikaan, eikä Riku torniloppupelissä onnistunut realisoimaan sinne jäänyttä sotilaan ylivoimaa. Akseli muistaa pelinsä varmasti pitkään, sillä eriväriset lähetit + tornit loppupeliä jossa Akselilla oli 4 sotilasta ja vastustajalla 1 ainoa ei kovin helpolla pitäisi pystyä häviämään. Sekin kuitenkin onnistuu kun katsoo "ahaa, teenpäs kahden siirron matin" kolmen sekunin miettimisellä. Vastustaja ei kuitenkaan ollut samaa mieltä, vaan pakotti tornienvaihdon jonka jälkeen vastustajan ainoa sotilas juoksi suoraan läpi Akselin omien sotilaiden istuessa lähetin värisillä ruuduilla. Harvoin näkee yhtä huonoa tuuria nappuloiden sijoittelussa, mutta olisi voittosiirtoa tietenkin voinut kellossa olevasta reilusta tunnista miettiä niin kauan että se tosiaan ei ole häviösiirto.

Tommin pelistä en ihan hirveästi osaa sanoa, valmistelut ilmeisesti kuitenkin onnistuivat vähintään kohtalaisesti kun vastustaja käytti runsaasti aikaa jo avauksessa. Keskipelin tapahtumia en nähnyt, mutta Tommi oli loppupelissä sotilaan häviöllä ellen aivan väärin katsonut, mutta sai pidettyä tasapelin Unkarilaista suurmestaria vastaan. Vilkan peli oli taas vaihteeksi se kierroksen sähläys, tällä kertaa peli loppui tasapeliin tuomarin päätöksellä asemassa jossa Vilkalla oli torni ja Karlssonilla daami ja sotilaita, ja Karlssonin kellossa 2 sekuntia aikaa. Muutamalla shakilla Vilka olisi saanut ajan tiputettua, mutta ainakin yleisen ruotsalaisen mielipiteen mukaan oli epäkorrektia viedä peli tuomarin ratkaisuun saakka eikä suostua heti tasapeliin. Siitä voi olla monta mieltä onko oikein yrittää rankaista vastustajaa huonosta ajankäytöstä, vai pitäisikö myöntyä shakillisin perustein. Tällä kertaa peli loppui tähän tuomioon. Lopun Karlssonin materiaaliylivoima johtui lähinnä aikapulasekoilusta ja aikavoiton tavoitteluista, muuten peli oli tasainen ja kamppailullinen.

Aleksei takerteli hieman avauksessa ja joutui käyttämään suuren osan ajastaan vastustajan blixtatessa, mutta oikeiden ideoiden löydyttyä peli jatkui Aleksein hallinnassa, ensin sotilaan voitto ja lopulta koko pelin voitto. Itsekin sain viimeisenä suomalaisena pistetilin auki - onneksi tosin jo toisella kierroksella. Vastustajani pelasi ainakin minulle aika tuntematonta c6-Da5 ideaa g3-kuningasintialaisessa minun ollessa valkeilla, mutta jotenkin sain harvinaisen hyvän pelin aikaan. Keskipeli oli todella lupaavan näköinen, mutta voittaminen kun tunnetusti on useimmiten inhottavan vaikeaa niin ei se sitten onnistunut kun monista hyvistä vaihtoehdoista ei löytänyt sitä oikeaa ja vastustaja sai kuivatettua tasaiseksi daamiloppupeliksi. Ihan hyvä tasapeli kuitenkin, vaikka ainahan se on harmi nöyrtyä kun on koko pelin ollut niskan päällä.

Huomenna Aleksei pääsee valkeilla "kokeilemaan onneaan" Ruotsin kärkipelaaja Bergin kanssa, Tommilla vastassa IM Semcesen ja Vilkalla jo kolmas suurmestari putkeen GM Pia Cramling. Mielenkiintoisia pelejä siis tulossa taas huomenna.

Hippoman

Re: Suomalaisia Riltonissa

Lukematon viesti Kirjoittaja Hippoman » 30 Joulu 2010 03:03

Aivan helkkarin hyvää reportaasikamaa: tältä ulkomaanturneessa ja joskus kotimaassakin Shakki tuntuu!!

Aleksi Olander
Viestit: 385
Liittynyt: 11 Heinä 2010 23:11
Paikkakunta: Pori
Seura: PSY

Re: Suomalaisia Riltonissa

Lukematon viesti Kirjoittaja Aleksi Olander » 30 Joulu 2010 03:17

Kolmas kierros pelattuna, tällä kertaa varsin pienellä voittoprosentilla.

13 19 FIN Koskinen Riku 1½ 0 - 1 1½ Tudvad Mads DEN 33
31 79 SWE Arrenius Johan ½ 0 - 1 ½ Hosia Akseli FIN 45
8 26 FIN IM Holmsten Aleksei 1½ 0 - 1 1½ GM Berg Emanuel SWE 4
9 34 FIN FM Luukkonen Tommi 1½ 0 - 1 1½ IM Semcesen Daniel SWE 18
12 40 FIN Sipila Vilka 1 ½ - ½ 1 GM Cramling Pia SWE 12
29 51 NOR Hobber Anders ½ ½ - ½ ½ Olander Aleksi FIN 67

Rikulle tuli harmittavaan paikkaan häviö, joka tiputti hänet 50% tulokseen. Aikapulaan ajautuminen koitui lopulta kohtaloksi ja peli ratkesi syöttöön. Akselin pelistö ei tältä kierrokselta jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa, piste tuli heikommalta ruotsalaiselta kotiin ihan rutiinisuorituksella.

Alekseilla oli pitkään ihan tasapainossa oleva peli Bergiä vastaan, mutta aikapulavaiheessa hän joutui hieman liian passiivisesti puolustamaan asemaansa. Bergin saatua aloitetta hän myös piti sen loppuun asti ja kasvatti etuaan Ruotsin ykköspelaajan varmuudella, eikä Aleksei löytänyt vähällä ajoilla oikeita odotussiirtoja jos niitä 40. siirron ajantarkistuksen jälkeen enää edes oli löydettävissä. Tommi sai lupaavan näköisesti sotilaan aina pitkälle seiskariville asti, mutta vastustaja ei millään halunnut sallia korotusta, joten lopulta Tommi joutui pelaamaan torniloppupeliä jossa vastustajan vaparit osoittuivat pysäyttämättömiksi.

Vilka pelasi jo kolmannen tasapelinsä putkeen - hän on luultavasti yhdessä turnauksessa onnistunut tuplaamaan puolen elämänsä aikana yhteensä pelaamansa tasapelimäärän. Mutta minkäs voi jos laudalle jää pelkät kuninkaat, ei oikein jää muuta vaihtoehtoa kuin merkata puolikkaat pöytäkirjaan. Vilka pelasi hyvän ja suoraviivaisen pelin, eikä Cramling mielestäni oikein missään vaiheessa ollut paremmalla puolella, loppupelin pystyi kuitenkin pitämään tasapelinä. Kolmas ruotsalaisen suurmestarin päänahanpuolikas putkeen, joskos sitten seuraavalla kierroksella tulisi jo voittokin. Itse pelasin nuorta norjalaista vastaan, ehken ollut kovin voitontahtoinen kun ehdotin jo 13 siirron jälkeen tasapeliä jonka hän kuitenkin hylkäsi. Avauksen pelasin hieman huolimattomasti, sillä Hobber sai "huijattua" minut Tarrachin tyyppiseen asematyyppiin, jonka pelaamisesta minulla ei juurikaan ollut minkäänlaista kokemusta. Löysin ilmeisesti kuitenkin joitain järjeviä ideioita, koska jossain vaiheessa asemani alkoi tuntua jo melko hyvältä. Jossain vähän ennen 40 siirtoa oli vastustajan vuoro ehdottaa tasapeliä, jonka sitten ehkä vähän väärässä kohtaa hyväksyin. Näin pelattavissa olleen jatkon joka olisi ehkä johtanut kuolleeseen tasapeliin, mutta tarkemmin ajatellen vastustajan mahdollisuudet tehdä virhe siinä asemassa olivat huomattavasti omiani suuremmat. Loppupeleissä on kuitenkin ennenkin tullut karkeasti mokailtua, joten otin nyt vähän varman päälle puolikkaan.

Ruotsalainen GM Karlsson tuntuu pelaavan ihan säännöllisesti samanlaisia aikapulasekoiluja kuin elen VIlkaa vastaan, tänäänkin hänen huiskintansa loppui vasta siihen kun viimeisellä sekunnilla ennen ajan loppumista hän kerkesi syömään vastustajansa viimeisen sotilaan daamin ylivoimalla. Tuntuu että pieni inkrementti helpottaisi kummasti ainakin joidenkin peliä, monet tuntuvat unohtuvan ettei peli ratkea vielä voittoaseman saamiseen vaan jäljellä olevalla ajalla pitäisi mattikin keretä tekemään. NUoret lupaukset ovat hurjassa vedossa, 2 ja 3 pöydillä Grandelius ja Shimanov opettivat konkareille Sokoloville ja Maciejalle hieman miten tätä peliä pelataan, ja voittivat vakuttaavasti pelinsä. Grandeliuksen ja Shimanovin lisäksi maksimituloksessa jatkavat ykkössijoitettu Naiditsch sekä suumestarit Volkov ja melko suomalaisen nimen omistava Tikkanen.

Huomenna Rikulla ja Akselilla sattui todella huonolla tuurilla keskinäinen peli vaikka samoissa pisteissä olevia olisi ollut vaikka muille jakaa. Vilkan kovat vastustajat jatkuvat saksalaisella KvM:ällä, muille suomalaisille haastajia tulee noin haarukasta 2050-2250.

Aleksi Olander
Viestit: 385
Liittynyt: 11 Heinä 2010 23:11
Paikkakunta: Pori
Seura: PSY

Re: Suomalaisia Riltonissa

Lukematon viesti Kirjoittaja Aleksi Olander » 30 Joulu 2010 11:23

Kiitos palautteesta, mielummin sitä kirjoittaa jos tietää jonkun edes pitävän! :D

VJJJ

Re: Suomalaisia Riltonissa

Lukematon viesti Kirjoittaja VJJJ » 30 Joulu 2010 13:58

Tämä turnauspäiväkirja on kyllä todella hieno avaus foorumille. On nimittäin erittäin mielenkiintoista seurata suomalaisia - ja erityisesti turkulaisia - maailmalla kerrankin muutenkin kuin vain tulosten valossa. Toivottavasti tämä päivyri aktivoi myös muita suomalaisia vastaavaan kirjoitteluun. Ja onnea peleihin!

tschaturanga
Viestit: 1
Liittynyt: 30 Joulu 2010 20:13
Paikkakunta: 752
Seura: vetranerna

Re: Suomalaisia Riltonissa

Lukematon viesti Kirjoittaja tschaturanga » 30 Joulu 2010 20:38

Se miksi huoneisto vaihtui Tukholman "Schacksalongiksi" johtui siitä että joku toinen oli varannut huoneiston Brygghuset. Asiasta käytiin kova keskustelu Schacksnack.se:ssä ! Huoneiston (Schacksalonger) seinällä on suomalaisen taiteilijan tekemä taulu joka kuvaa vanhoja maailmanmestareita (kaikkien ihailema luomus) ja tämä huoneisto on meidän kerhohuoneisto (Veteranera) joka torstai kun pelaamme Tukholman mestaruudesta. Tänä vuonna tulin kolmannelle tilalle ! Tyhjiä kouluja ja voimistelusaleja olisi ollut vaikka kuinka monta mutta SGS sai tahtonsa läpi ... ehkä se oli se että hän halusi näyttää historiallisen huoneiston.


Tässä huoneistossa on myös tapahtunut muutakin vallankumouksellista. Tukholman Shakkiliitto (Sven-Gunnar Samuelsson... klubikaveri 20 vuoden takaa ja vieläkin) markkinoi shakkia ruotsin kouluissa "Geometrisenä kielenä" mikä on sama kuin vallankumous Shakkiajattelussa. Tänä vuonna tähän 4-luokkalaisille tarkoitetussa kisassa "Schack-4" oli 10 000 osanottajaa. Finaali pelattiin Globenissa !

Se toinen mullistava tapahtuma oli kun Suurmestari Pia Gramling (äiti oli suomalainen) ja Pontus Carlsson pelasivat "Nelinpeliä Linköpingissä"... ensimmäinen nelinpeli suurmestaritasolla näki päivänvalon , maailmassa !

Kaikkein mullistavin tapahtuma oli kun nobelinkomitea tunnusti "Elämän ikuiset lait" v.2006 ja 2008 ... lait joille shakkipelikin rakennettiin Intiassa esim. "Rört är fört" =siirtoja ei saa ottaa takaisin !
Toivon että RiltonCup-2010 muistettaisiin näistä tapahtumista !

Aleksi Olander
Viestit: 385
Liittynyt: 11 Heinä 2010 23:11
Paikkakunta: Pori
Seura: PSY

Re: Suomalaisia Riltonissa

Lukematon viesti Kirjoittaja Aleksi Olander » 31 Joulu 2010 03:46

Neljäskin kierros pelattu tai jätetty vaihtoehtoisesti pelaamatta.

16 22 GRE IM Souleidis Georgios 1½ + - - 1½ Sipila Vilka FIN 40
18 49 SWE Eriksson Jörgen 1½ 0 - 1 1½ IM Holmsten Aleksei FIN 26
19 63 SWE Hedström Johan 1½ 0 - 1 1½ FM Luukkonen Tommi FIN 34
28 46 SWE Holving Rasmus 1 1 - 0 1 Olander Aleksi FIN 67
21 45 FIN Hosia Akseli 1½ 0 - 1 1½ Koskinen Riku FIN 19i

Eloryhmässä suomalaisille oli tänään jaossa vain yksi piste, ja sen nappasi talteen Riku. Akseli yritti hakea aktiviteettia reippailla siirroilla, mutta sen seurauksena alkoi myös oman maalin edustalla tapahtua, ja taktisissa asemissa parhaimmillaan oleva Riku lopetti pelin näppärällä sommitelmalla.

Jossain vaiheessa ajattelin meneväni katsomaan Vilkan peliä ja huomasin yllätyksekseni että jaahas siinähän se Vilkan peli on, tosin laudalla siirto 1.e4 ja olennainen osa eli Vilka puuttuu. Kreikkalainen sai helpon pisteen ainakin tähän asti erinomaisessa vireessä olleelta Vilkalta, joka pyörähti pelipaikalla n. 50 minuuttia pelin alkamisen jälkeen, ja lähti samantien varmistettuaan puolen tunnin myöhästymissäännön. Alempana Vilka selittää itseäni paremmin mitä tapahtui. :D Vilka pelaa kuitenkin huomenna ettei ole keskeyttänyt tai vastaavaa.

Aleksei pelasi määrätietoisen pelin, jossa kylmän viileästi kävi valmistelujen mukaisesti napsimassa valkean b2-sotilaan Trompowskyssä siirrellen valmistelujen mukaisesti ensimmäisestä kymmenestä siirrosta seitsemän daamilla. Sotilas on aina sotilas, eikä vastustaja pystynyt kehitysetuaan hyödyntämään. Aleksei uhrasi sotilaan takaisin keskipelissä, muuttamalla materiaaliedun selkeäksi asemaeduksi saamalla kevyet upseerinsa pelaamaan kuin unelman. Ruotsalainen alkoi olla upseereiden piirittämänä lähellä mattia vaikkei daameja ollu enää laudalla, joten laadunuhraus oli ainoa vaihtoehto. Aleksei viimeisteli pelin tehokkaasti uhraamalla laadun takaisin, korvauksena aina daamiksi asti kipittänyt sotilas.

Tommi pääsi laadunuhrauksella varmasti hänelle mieluisiin taktisia mahdollisuuksia tarjonneisiin hyökkäysasemiin, mutta mattiin ruotsalainen ei kuitenkaan suostunut menemään. En nähnyt miten peli lopulta ratkesi, mutta Tommi voitti ilmeisesti uhratusta laadusta niin monta sotilasta, että se tarjosi ylivoimaisen aseman ja voiton. Minä hävisin tänään vaihtelun vuoksi, alkoivathan ne tasapelit jo tympimäänkin. :mrgreen: Ehkä huonoin pelini tästä turnauksesta joskin ei mikään ihan hirveä kuitenkaan. Pelasin "varmuuden vuoksi" Skandinaavista jos vastustaja olisi sattunut bulletiinin perusteella valmistautumaan Taimanoviini, en nyt mitään karkeita virheitä tehnyt mutta pienien epätarkkuuksien kautta jouduin puolustamaan torniloppupeliä sotilas vähemmällä, ja huonostihan siinä kävi.
Viimeksi muokannut Aleksi Olander, 31 Joulu 2010 14:16. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

rastve

Re: Suomalaisia Riltonissa

Lukematon viesti Kirjoittaja rastve » 31 Joulu 2010 05:04

Keneltä sä tommosen tarinan kuulit? Mä lähin ajoissa, mut kävelinki vahingos johonki saareen. 20 minuuttia oli vain aikaa pelin alkuun, joten ajattelin et taksilla ehditään varmasti. Mulla ei tietenkään sitä numeroa ollut, joten pirautin siskolle joka löysi sen vain 15 minuutissa netistä. 10 minuutin päästä taksi tulla körötti ja kuljettaja etsi oikeeta osoitetta. Mä yritin vähän kädelläkin veivata siinä mutta eihän se pölvästi mitään nähny. Oli se kyltti kyllä vähän piilossa, mutta silti. Ajattelin sitten viisaana odottaa, jos se taksi käväis sen tien uudestaan läpi. No eipä tietenkään. Toisella taksilla hurahdin sitten sinne pelipaikalle, jos kuitenkin sais tunnin myöhästyä. Yhden siirron tungin laudalle. Kävellylläkin olisi muuten vältetty häviö, kuhan olisi heti kääntynyt takaisin.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa