Valmennusmahdollisuuksia + Koronan vaikutukset shakkiyrittäjille

Kaikille tarkoitettu tiedotealue, mm. kutsut
Mika Karttunen
Viestit: 284
Liittynyt: 19 Tammi 2012 16:11
Paikkakunta: Tampere
Seura: Tammer-Shakki

Valmennusmahdollisuuksia + Koronan vaikutukset shakkiyrittäjille

Lukematon viesti Kirjoittaja Mika Karttunen » 19 Maalis 2020 10:00

Tervehdys kaikki!

Nyt poikkeusaikana on hyvin vähän shakillisia aktiviteetteja. Shakkilinnan valmennustiimillä täytämme tätä aukkoa osaltamme, ja tarjoamme neljä viimeistä nettivalmennusviikkoa nyt yhteishintaan 40 euroa (normaalihinta on 60 euroa). Hinta sisältää ALV 24%. Tuo kokonaisuus käsittää kolme valmennusvideota (noin 30 minuuttia/video) viikossa seuraavan neljän viikon aikana (yhteensä siis 12 valmennusvideota). Videoita voi katsoa tietokoneella, puhelimella tai millä tahansa laitteella, johon saa nettiyhteyden. Videot pääsee näkemään personoituja linkkejä pitkin, jotka lähetetään valmennettaville esim. sähköpostilla. Tarjous on voimassa 22.3. saakka.

Moni lienee lukenut uutisia pienyritysten korona-ahdingosta. Sama pätee shakkiyrittäjiin, joita on Suomessa päätoimisena muutamia. Uskon puhuvani kaikkien heidän suullaan, kun mainitsen, että jos olet koskaan miettinyt voivasi panostaa shakkivalmennukseen, niin suomalaisen shakkikulttuurin kannalta erittäin hyvä aika olisi siirtyä suunnitelmista tekoihin nyt. Koronatilanne on aiheuttanut Suomessa sen, että kaikki shakkikerhot on jouduttu keskeyttämään, eikä tiedossa ole, milloin voimme jatkaa. Numeroina tämä tarkoittaa sitä, että jo pelkästään nettivalmennusta tarjoavan valmennustiimimme osalta on jouduttu sulkemaan noin 50 koululaisille tarkoitettua shakkikerhoa. Siksi esim. tähän valmennustarjoukseen tarttuminen - vaikka ihan tukemismielessä - saisi valmennustiimiltämme suurkiitokset.

Voitte kuvitella, mikä taloudellinen vaikutus asialla on, ja mitä tapahtuu noille kerhoille, jos ammattimaiset toimijat joutuvat lopettamaan toimintansa koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen takia. Kaiken kaikkiaan shakkiyrittäjien pyörittämiä lasten ja nuorten shakkikerhoja on Suomessa noin 100 kappaletta. Vaihtoehtoisen toiminnan järjestäminen netissä ei ole mitenkään mahdollista, mutta vaikean ajan yli on ehkä mahdollista selvitä erilaisia nettivalmennuksia lisäämällä, jos poikkeustila lasketaan kuukausissa. Keskimääräinen koulushakkikerhon kävijämäärä vaihtelee suuresti, mutta suurissa kaupungeissa (Helsinki, Espoo, Tampere, Turku) voi turvallisesti väittää sen olevan keskimäärin vähintään 10 kerholaista. Tässä on siis kysymys myös siitä, palaako poikkeusajan jälkeen noin 1000 koululaista shakin vai muiden lajien pariin.

Nettivalmennustarjouksesta tai muista valmennusmahdollisuuksista kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä joko Mika Karttuseen (mika.karttunen@shakkilinna.fi, p.044 5556424) tai Antti Virtaseen (antti.virtanen@shakkilinna.fi, p. 040 8472108).

Shakkiterveisin koko valmennustiimimme puolesta,
Mika Karttunen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 68 vierailijaa