Suomen Shakkiliiton hallituksen kokous 15.1.2011

Vanhat hallituksen tiedottet, niistä käyty keskustelu yms.
Tuomo Halmeenmäki
Viestit: 97
Liittynyt: 27 Touko 2010 07:01

Suomen Shakkiliiton hallituksen kokous 15.1.2011

Lukematon viesti Kirjoittaja Tuomo Halmeenmäki » 17 Tammi 2011 21:10

Suomen Shakkiliitto käsitteli kokouksessaan 15.1. mm. seuraavia asioita:
- Todettiin lisenssi- ja tilitilanne. Molemmat näyttävät kehittyneen vuoden aikana myönteiseen suuntaan. Tarkat tiedot saadaan tilinpäätöksen yhteydessä.
- Nimettiin Mika Karttunen Vuoden pelaajaksi ja myönnettiin 200 euron stipendi. Nimettiin Vilka Sipilä Vuoden yllättäjäksi ja myönnettiin 100 euron stipendi. Todettiin, että Shakkifoorumin ehdokasasettelu ja äänestys ei ollut kaikilta osin onnistunut ja formaattia pitää kehittää tälle vuodelle.
- Todettiin, että Kirjeshakkiliitto järjestää ICCF:n konferenssin tänä vuonna. Pyydetään Kirjeshakkiliitolta vielä lisäselvityksiä avustusanomukseen liittyen.
- Myönnettiin seniorien EM-joukkueelle 1200 euron tuki, jos joukkueessa on kaksi suurmestaria.
- Nimettiin Tomi Nybäck Suomen edustajaksi EM-kisaan Ranskassa 21.3.-3.4. Korvataan matka- ja majoituskulut.
- PM-kilpailuun valitaan kaksi pelaajaa valintalistan mukaisesti. Korvataan toisen pelaajan matkat, jos 10 parhaan joukossa valintalistalla (järjestäjä maksaa majoituksen ja yhden pelaajan matkat). Naisten PM-kisaan valitaan pelaaja huippuselolistan mukaan ja korvataan matkat, jos 5 parhaan joukossa huippuselolistalla. Todettiin, että valintoja varten valintalistat pitää päivittää.
- Hyväksyttiin Mika Ebelingin ehdotus osallistumisesta tyttöjen PM-kisaan ja majoituksen ja ruokailun maksamisesta, jos hallitus katsoo osallistujan omaavan riittävät edellytykset edustaa Suomea.
- Osallistutaan Educa-messuille 28.1. Heikki Lehtinen on luvannut pitää esityksen.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 16 vierailijaa