Nettivalmennus 2019-2020

www-linkit ja omat linkkilistat.
FM Antti Virtanen
Viestit: 29
Liittynyt: 17 Elo 2015 21:04
Paikkakunta: Helsinki
Seura: Aatos

Nettivalmennus 2019-2020

Lukematon viesti Kirjoittaja FM Antti Virtanen » 14 Elo 2019 13:26

Shakkilinnan nettivalmennus pyörähtää taas käyntiin 9.9.2019. Valmennuksen kohderyhmä on kilpapelaajat aina mestaritasolle saakka.

Valmennus on uudistunut merkittävästi, sillä nyt valmennettavat voivat vapaasti valita milloin katsoa valmennusvideot. Ja katsottavaa riittää. Joka viikko valmennettavat saavat kolme puolen tunnin mittaista valmennusvideota avauksista, loppupeleistä ja klassikkopeleistä. Valmentajina toimivat Mika Karttunen, Antti Virtanen ja Erik Rönkä.

Ps. Valmentajat ovat menestyksekkäästi hyödyntäneet mm. avausvalmennuksen ideoita omissa peleissään!

Tästä linkistä voit katsoa valmennuksen tarkat tiedot: https://www.shakkilinna.fi/pdf/nettival ... 9_2020.pdf

Ilmoittautumiset sähköpostilla Antti Virtaselle 2.9. mennessä.

Antti Virtanen 040 847 2108
antti.virtanen@shakkilinna.fi

Mika Karttunen
Viestit: 283
Liittynyt: 19 Tammi 2012 16:11
Paikkakunta: Tampere
Seura: Tammer-Shakki

Re: Nettivalmennus 2019-2020

Lukematon viesti Kirjoittaja Mika Karttunen » 20 Elo 2019 10:40

Tervehdys!

Tässä vielä konkreettista lisätietoa kilpapelaajille, millaisia mahdollisuuksia uudistunut nettivalmennuskausi mahdollistaa koko kaudelle osallistuville.

- Videot ovat mp4-formaatissa, ja siten helposti katsottavissa millä tahansa laitteella (pöytäkone, läppäri, tabletti, puhelin...), mihin tahansa aikaan itselle vain sopii. Videoihin pääsy tapahtuu valmennettaville viikoittain lähetettäviä nettilinkkejä pitkin.
- Videot ovat katsottavissa koko kauden, eli toukokuun 2020 loppuun saakka.
- Jokainen valmennettava saa oman tunnuksen valmennustehtäväpankkiin/avauslaboratorioon, josta voi esim. ladata avausmuunnelmia käsittelevät pgn-tiedostot omalle koneellensa. Alla on tuore maistiainen siitä, millaisia muunnelmia on tarjolla.

Avauslabran esimerkki: Pelasin heinäkuussa Pardubicen kisassa viimeisellä kierroksella 2600-tasoista GM:ää vastaan avausideaa, jota tutkittiin valmennustiimimme avausekpertti Antti Virtasen kanssa aikaisemmin. Avausmuunnelma toimi hyvin, ja tasoitin helposti mustilla (peliin linkki viestin lopussa). Ladattavan avausmuunnelman lisäksi tästä on katsottavissa myös tarkempi video (se tosin avoinna vain valmennukseen tuleville ja Avainsiirron Superkäytäjille). Kyseisestä muunnelmasta voi vapaasti ladata pgn-tiedoston omalle koneellensa alla olevasta linkistä. Linkki on erikoisen näköinen, koska se on tehty random-generaattorilla, ettei näitä voisi ladata kuka tahansa ilmaiseksi arvaamalla kohdekansiossa olevien avaustiedostojen nimiä. Jokainen voi uudelleen nimetä tiedoston haluamallaan tavalla, kun on ladannut sen ensin omalle koneellensa. Avausmuunnelman latauslinkki, olkaa hyvät: http://www.shakkilinna.fi/pgn/QTD2sEBk3D.pgn

Esimerkissä viittaamani peli taas on katsottavissa täältä:
https://chess24.com/en/watch/live-tourn ... 2019/9/1/5

Ystävällisin terveisin,
Mika Karttunen

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa