Sivu 1/1

Suomen Cupin lopputapahtuma 15.-16.9.2012

Lähetetty: 11 Syys 2012 14:37
Kirjoittaja arto ihaksi
Shakkiareenalla tulevana viikonloppuna neljä parasta Cup joukkuetta mittelee paremmuudesta! La JyS-EtVaS ja SalSK-Velhot su hävinneet pronssipelissä ja voittajat loppuottelussa! Tässä pientä arviota otteluista EtVaS voittaa maalilla JyS:n 3-2 ja Velhot voittaa 3-1 SalSK:n ja su SalSK voittaa 4-1 JyS:n ja Velhot vienee valitettavasti voiton ex-EtVaS:laiasen mielestä 3-1! Ps.Shakkiolympialaisten viiltävä jälkianalyysi tuli eilen tehtyä (yli 2tuntia kirjautuneena ja kun olin lähettämässä sitä kirjautuminen oli "vanhentunut" ja pyydettiin uutta kirjautumista ja näin tein ja teksti olikin poissa sitten ja teki mieli sanoa pahoja sanoja!!Tallena luonnos osiin se meni ja kai sieltä jonnekin "bittiavaruuteen) ja uudestaan en kyllä jaksa tehdä ja varsinkin jos käy samoin! :oops:

Re: Suomen Cupin lopputapahtuma 15.-16.9.2012

Lähetetty: 12 Syys 2012 20:20
Kirjoittaja Panu Laine
Käytännön vinkki foorumikirjoituksien tekemiseen: kirjoita vähänkään pidempi juttu aina jollakin editorilla (Writepad, Notepad, ...). Kun se on valmis, niin kopioi se vasta sitten tekstiksi tähän foorumin kirjoitussivuun ja tee mahdolliset tarvittavat muotoilut, niin ei mene kirjoitettu teksti hukkaan. Itsekin opin tämän kantapään kautta ...

Cupin tuloksia en lähde arvuuttelemaan, toivotaan jännittäviä pelejä. Anteeksi hämäävä otsikointi.

t. panu

Re: Suomen Cupin lopputapahtuma 15.-16.9.2012

Lähetetty: 12 Syys 2012 22:03
Kirjoittaja Jussi Hämäläinen
Kun jokin asia on selkeästi pielessä joko foorumin tai liiton nettisivujen suhteen, niin usein myös muut käyttäjät kärsivät samasta bugista. Tällöin järkevin tapa on olla sietämättä sellaisia bugeja, eli korjauttaa ne pois. Mulle voi pistää ilmoituksia vaikka y-viestillä. Viestin lähettämisen aika ennen timeouttia näyttää olevan 3600 sekuntia, eli pitkä viesti ollut kyseessä. Muutin arvon joten tästä eteenpäin pitäisi olla 10800 sekuntia (3 tuntia) aikaa kirjoittaa.

Re: Suomen Cupin lopputapahtuma 15.-16.9.2012

Lähetetty: 12 Syys 2012 22:48
Kirjoittaja Panu Laine
Kiitos Jham korjauksesta ja hienosta palveluasenteesta meitä foorumin käyttäjiä kohtaan! Tuo ylläoleva menettely syntyi omien kirjoittamisieni käytännön tilanteista, jossa monta kertaa jokin asia katkaisee kirjoittamisen ja katkon pituus voi olla 5 min, tunti, 5 tuntia, päivä tai pari. Tähän ei timeout asetus riitä vaan pitäisi korjata kirjoittaja ;). Tältä pohjalta keksin tuon yllämainitun kirjoittamistavan erilliseen editoriin ja halusin jakaa vinkin muillekin.

Mutta olet oikeassa, virheet ja ilmeiset puutteet tekniikassa kannattaa ja pitää korjata, kun se on kohtuudella mahdollista. Muistakaa käyttäjät tuo 3 tunnin timeout ja Y-viestimahdollisuus Jham:lle.

t. panu

Re: Suomen Cupin lopputapahtuma 15.-16.9.2012

Lähetetty: 13 Syys 2012 16:54
Kirjoittaja timo virtanen
hiukan off-topic, mutta viela kun joku kertoisi, miten tuon 'kirjaudu automaattisesti sisaan' ominaisuuden saa toimimaan

Re: Suomen Cupin lopputapahtuma 15.-16.9.2012

Lähetetty: 13 Syys 2012 22:56
Kirjoittaja DanielEbeling
Laitanpa nyt vielä omankin vinkkini tähän, vaikka täällä shakkifoorumissa tuskin pitäisi enää tuota ongelmaa tulla: paina aina ennen "lähetä"-napin painamista Ctrl + A ja Ctrl + C. Aikaa menee yksi sekunti, ja jos viestin lähettäminen jostain syystä epäonnistuu, niin viestin saa aina leikepöydältä pelastettua. Itselle tuo on tullut jo niin vahvaksi tavaksi, että teen sen yleensä ajattelematta. Ja tosiaankin nimenomaan siksi, että täälläkin on koettu niitä parinkymmenen minuutin kirjoitusten menettämisiä.

Vinkkejä foorumiin kirjoittavalle

Lähetetty: 13 Syys 2012 23:19
Kirjoittaja Toivo Pudas
Jos joku haluaa keskustella Cupin lopputapahtumasta, aloittakoon uuden ketjun. Tämä ketju on pelkkää shakkifoorumin käyttöopastusta.

Re: Suomen Cupin lopputapahtuma 15.-16.9.2012

Lähetetty: 14 Syys 2012 08:20
Kirjoittaja arto ihaksi
Kiitos Daniel! Nyt tuli semmoinen ohje, jota "maallikko" eli tavallinen tallaaja ymmärtää!! Selkeä ohje mitä tehdä, muut menneet ohi meikäläisen, mutta nyt ei tarvitse miettiä mitä tarkoittaa vaan ton ymmärtää jo Ihaksikin, kun on väännetty rautalangasta.