Sivu 1/1

Re: Viestilaskuri / Pistepörssin kärki

Lähetetty: 02 Huhti 2012 15:42
Kirjoittaja Lauri Kangas
Taistelu kärkisijasta on tiukkaa, kun kisa on taas näköjään käynnistynyt uudelleen.

Toisaalta voi sanoa, että tiedotus pelaa. Selväksi on 14 viestin voimalla EM-ketjustakin tullut sekin, että myöhästymisen nollatoleranssia on lähitulevaisuudessa tulossa erään aktiivisen turnausjärjestäjän kisoissa.

terv. Lauri

Re: Viestilaskuri / Pistepörssin kärki

Lähetetty: 02 Huhti 2012 16:36
Kirjoittaja Timojk
Nolla-toleranssi tuskin tulee vielä tänä vuonna. Olemme keskustelleet (=monikko) siitä että siirryttäisiin Fiden sääntöihin ja ainahan pelaaja voi soittaa tuomarille ja pyytää siis että saapuu myöhässä. Tällöin tuomari siis kertoo myös vastustajalle että vastustajasi saapuu joskus kuukausien päästä, käy Sinäkin välillä vaikka kahvilla.

Lähtökohta siis on se, että kaikilla pelaajilla on täsmälleen sama oikeus ja oletus että kilpailun alkaessa ja/tai kierrosten alkaessa kaikki ovat paikalla.

Ja joukkuebliksteissäkin siis oli ennen sääntönä se, että jos kaikki neljä pelaajaa eivät olleet paikalla kun kisa alkoi, niin koko joukkue suljettiin suoraan pois kisoista. Tämän säännön tärvelivät pari Hesan alueen kerhoa itse järjestämässään kisassa eli rikkoivat silloin voimassa olleita sääntöjä.