Helsingin Shakkiklubi

Turnaukset niin Suomessa kuin ulkomailla, myös muut shakkiin liittyvät.
Jarmo Haverinen
Viestit: 36
Liittynyt: 10 Joulu 2018 18:40
Paikkakunta: Vantaa
Seura: HSK
Paikkakunta: Myyrmäki

Helsingin Shakkiklubi

Lukematon viesti Kirjoittaja Jarmo Haverinen » 05 Tammi 2020 06:14

Asetun ehdolle Helsingin Shakkiklubin puheenjohtajaksi 2020.

Nämä vuodet, jotka olen toiminut shakin parissa olen vannonut Pekka Palamaan ja Erkki Aaltion nimiin. Ilkka Mäkinen on aina seissyt siinä vierelläni. Sitä kunnioitusta, jonka olen heiltä saanut osakseni, sen voi vain ottaa itseensä. Kaikki ne ihmiset, keiden kunnioituksen minä olen saanut vuosien aikana, luotan siihen, että tulevaisuuteni on HSK:n puheenjohtajana. Kaikki kunniapuheenjohtajat - minulle - kyllä seisovat sanojeni takana. Muistelkaa aikaamme Pekka Palamaan kanssa, ja sitä kunnioitusta minun ja Erkki Aaltion välillä, kuinka Ilkka Mäkinen on aina seissyt vierelläni.

Minä otin paikkani seurassa vuosia sitten. Kunnioitukseni oikeilta ihmisiltä on tehnyt selväksi sen, että minun on aika nostaa Helsingin Shakkiklubi takaisin sen ansaitsemalle tasolle Suomen, ja kansainvälisen tason seuraksi. Ja se on helppoa. Minä tuen kaikkia jäseniämme henkilökohtaisesti - heidät kohdaten. Minulle pelaajien pelitason ylläpitäminen ja kehittäminen merkitsevät. Koska sitä vartenhan me pelaamme. Ja tarvitsemme toisiamme siinä. Kohdatkaamme toisemme oikein!

Yhteistyöni Helsingin Shakkiliiton ja Suomen Shakkiliiton kanssa takaa sen, että arvostukseni Suomessa luo Helsingin Shakkiklubille uuden tulevaisuuden. Nimittäin sen, mitä on tarkoitettu sille aiempien puheenjohtajien toiminnan aikana. Kunnioitusta siis heille!

Ja siitä, kuka minä olen? Minä kohtaan Suomessa kaikki pelaajat, tuomarit, liiton edustajat ja toimijat ystävällisesti omana itsenäni. Minua arvostetaan juuri sellaisena kuten minä itse olen, ja minä pysyn aina toimintani takana - virheineni. Minä tuen kaikkia pelaajia Suomessa ystävänä, Helsingin Shakkiklubi aina sydämessäni - tunnustamallani tavalla. Helsingin Shakkiklubi tulee menestymään tulevaisuudessa sen nimen mukaisesti, kuten Erkki Aaltio sen on tarkoittanut, ja minä toimin kaikessa Pekka Palamaan kanssa sopimallani tavalla.

HSK:n klubi-iltoihin minä toivon samat kasvot ilta toisensa jälkeen, jotta yhteishenki illoissamme tiivistyy, ja seuramme näkyy Suomessa oikein. Tarvitsemme muuallakin esimerkkimme mukaista järjestäytymistä kerhoilloissa, jotta shakin merkitys korostuisi oikealla tavalla.

- HSK:n puheenjohtajaehdokas 2020

Jarmo Haverinen
Viestit: 36
Liittynyt: 10 Joulu 2018 18:40
Paikkakunta: Vantaa
Seura: HSK
Paikkakunta: Myyrmäki

Re: Helsingin Shakkiklubi

Lukematon viesti Kirjoittaja Jarmo Haverinen » 08 Tammi 2020 19:59

Mitkä ovat oikeat Helsingin Shakkiklubin asiat käsitellä?

Milloin päästään oikeasti pilipalijutuista oikeisiin tehtäviin suomalaisessa shakissa?

Ketä oikeasti kiinnostaa, mistä on kyse?

Mitä suomalainen shakkiväki oikeasti haluaa tehdä?

Jarmo Haverinen
Viestit: 36
Liittynyt: 10 Joulu 2018 18:40
Paikkakunta: Vantaa
Seura: HSK
Paikkakunta: Myyrmäki

Re: Helsingin Shakkiklubi

Lukematon viesti Kirjoittaja Jarmo Haverinen » 08 Tammi 2020 20:07

Matti Kaurasen johtama Helsingin Shakkiklubi tahraa koko suomalaisen shakin. Onko meillä oikeasti enää mitään sanottavaa maailmalla, kun on tällainen tilanne Suomessa? Meillä on oikeasti tekemistä elämissämme. Miksi olemme noin omanelämäntavoittelijoita, että pyrimme vain toteuttamaan aiempaa byrokratiaa, joka ei toimi?

Minun johtamani Helsingin Shakkiklubi tulee pitämään yhteyttä kaikkiin jäsenseuroihin Suomessa. Meillä tulee olemaan hauskaa yhdessä. Tunnustamme merkittävää asiaa, jolla oikeasti pääsemme tekemään jotain elämää, jonka tunnustamme. Jokainen shakinpelaaja on tärkeä. Me tarvitsemme toisiamme. Kuin lapsi joulua, jokainen suomalainen shakin jäsenseura kaipaa Helsingin Shakkiklubia. Meillä on oikeasti huolenaihe. Eikö sarjataulukko oikeasti kerro jo asiaa?

Ei minua kiinnosta itseäni astua puheenjohtajaksi tehtävään. Jo aiemmat puheenjohtajat Pekka Palamaan kouluttaessa minua tekivät sen selväksi, että minä olen mies tehtävään. Mitä minä olen siis tavoittelemaan mitään. Minä kuulutan vain asiaa. Miksi ihmeessä on luotu noin paljon byrokratiaa tuhoamaan suomalainen shakki? Älkää vaan tunnustako sitä minussa!

Jo vuosien ajan minä olen joutunut sietämään sitä, että minulle tullaan sanomaan kaikki huolet suomalaisessa shakissa enkä ole voinut tehdä mitään. Edustamassani seurassa ihmetellään, miksi en palvele tehtävää, ja toteuta asiaani Helsingin Shakkiklubissa.

Jarmo Haverinen
Viestit: 36
Liittynyt: 10 Joulu 2018 18:40
Paikkakunta: Vantaa
Seura: HSK
Paikkakunta: Myyrmäki

Re: Helsingin Shakkiklubi

Lukematon viesti Kirjoittaja Jarmo Haverinen » 08 Tammi 2020 20:13

Mikä on uskollisuuden merkitys miesten välillä? Suomalaisessa shakissa kaikki huomio kuuluu olla Helsingin Shakkiklubin tilanteessa. Kuin saksalaisessa jalkapallossa on selvää Bayern Münchenin asema, on Helsingin Shakkiklubilla tilanne Suomessa shakissa - sehän on selvää. Mutta mitkä ovatkaan realiteetit? Millä planeetalla te shakki-ihmiset elätte?

Jarmo Haverinen
Viestit: 36
Liittynyt: 10 Joulu 2018 18:40
Paikkakunta: Vantaa
Seura: HSK
Paikkakunta: Myyrmäki

Re: Helsingin Shakkiklubi

Lukematon viesti Kirjoittaja Jarmo Haverinen » 09 Tammi 2020 19:13

Matti Kaurasen propagandakoneisto on luotu tuhoamaan Helsingin Shakkiklubi. Hän on käyttänyt itsekkäästi valtaansa jo vuosien ajan. En ole saanut lähettää jäsenkirjettä jäsenistölle hänen itsekkään vallankäyttönsä tähden. Propaganda on mennyt henkilökohtaiseksi minun nimeni likaamiseksi.

Minulla on vain muutama viikko aikaa saada ihmiset tajuamaan, ettei tilanne ole Helsingin Shakkiklubin edun mukainen.

Jarmo Haverinen
Viestit: 36
Liittynyt: 10 Joulu 2018 18:40
Paikkakunta: Vantaa
Seura: HSK
Paikkakunta: Myyrmäki

Re: Helsingin Shakkiklubi

Lukematon viesti Kirjoittaja Jarmo Haverinen » 09 Tammi 2020 19:17

Monennestako divisioonasta tahdotte löytää Helsingin Shakkiklubin tulevaisuudessa?

TER0 SAL0PÄÄ
Viestit: 8
Liittynyt: 05 Touko 2018 22:49
Paikkakunta: RAISIO
Seura: TuTS

Re: Helsingin Shakkiklubi

Lukematon viesti Kirjoittaja TER0 SAL0PÄÄ » 10 Tammi 2020 00:02

Hei,

Pyydän etukäteen anteeksi jos nyt kysyn jotakin ihan tyhmää. Mutta olenko mahdollisesti ainoa, jonka mielestä tällainen yhden yksittäisen kerhon sisäinen "vaalikeskustelu" ei kuulu Suomen Shakkiliiton hallinnoimalle keskustelufoorumille? En tunne HSK:n tilannetta sen tarkemmin, mutta henkilöihin liittyvät suoranaiset ja loukkaavat arvostelut eivät nähdäkseni ole asiallisia tai erityisen rakentavia tällä SSL:n hallinnoimalla julkisella foorumilla. Jos HSK tai sen jäsenet haluavat käydä jotakin puheenjohtajan henkilöön liittyvää vaalikampanjaa, niin minun mielestäni olisi varmaan parempi käydä se kerhon omilla nettisivuilla tai kerhon jäsenten välisen sisäisen sähköpostin välityksellä.

Pahoitteluni, jos olen ymmärtänyt Shakkifoorumin idean jotenkin väärin, mutta olen ajatellut sen keskustelufoorumiksi, jossa tavoitteena on kehittää koko Suomen shakkielämää eikä sen sijaan toimia minkään yksittäisen kerhon "äänitorvena" tai kyseisen kerhon jäsenten omien henkilökohtaisten tavoitteiden ajamiseksi.

Terveisin,
TJS

Jarmo Haverinen
Viestit: 36
Liittynyt: 10 Joulu 2018 18:40
Paikkakunta: Vantaa
Seura: HSK
Paikkakunta: Myyrmäki

Re: Helsingin Shakkiklubi

Lukematon viesti Kirjoittaja Jarmo Haverinen » 10 Tammi 2020 04:55

Millä tavoin Helsingin Shakkiklubi on tärkeä Suomessa? Mistä kaikki alkoi, toiminta, jolla on merkitystä Suomessa? Millä tavoin SSL hallinnoi yhtään mitään, jos toimintaa ei ole, tai toimintaa ei arvosteta sen ansaitsemalla tavalla, ja vakavuudella. Helsingin Shakkiklubi on tahrannut suomalaisen shakin maineen täysin irrallisella toiminnallaan yhteisöstä, jossa pelaajien kuuluu vain pelata, ja SSL järjestää, että lajilla on tulevaisuus Suomessa.

Matti Kauranen on loannut kokonaan hyvien pelaajien mahdollisuudet pelata shakkia omalla tasollaan. Helsingin Shakkiklubilla on parhaat pelaajat menestyä. Meillä on ollut paljon hyviä pelaajia, jotka Kauranen on toiminnallaan ajanut pois seurasta. Me tarvitsemme kaikkia. Ei ole varaa menettää yhtään ystävää. Helsingin Shakkiklubiakin tarvitaan mukaan nimensä mukaisesti. Ei ole oikein, että Kauranen vetää vain omaa agendaa Helsingin Shakkiklubin nimissä loatakseen seuran oman kyvyttömyytensä edessä.

Petri Pitkänen
Viestit: 249
Liittynyt: 06 Tammi 2014 18:49
Paikkakunta: Espoo
Seura: MatSK

Re: Helsingin Shakkiklubi

Lukematon viesti Kirjoittaja Petri Pitkänen » 10 Tammi 2020 07:30

Ei kuulu tälläinen kampanjointi tänne. Jos HSK:n sisällä on ongelmia niin ensisijaisesti sellaiset kannattaa hoitaa sisäsisesti. Näinhän tuntuu menevänkin. Kaikki kirjoitukset tulevat yhdeltä henkilöltä
- tälläinen henkilöön menevä herjaus ei ole hyvä asia koskaan. SSL puheenjohtaka kamppailussa se sentään jäi pääosin kokoukseen. Eikä se ole hyvä sielläkään. Varsinkaan tällaisina syytöksinä joissa syytökset ovat konkretialtaan luokkaa "lokaa maineen", "ajaa omaa agendaa". HSK:n maineessa ei ole mitään vikaa, puheenjohtajan agendoja ei oikein voi tietää että sitä voisi edes arvioida
- HSK jäsentetn tavoittaminene tällä tavoin välttämättä onnistu. Lisäksi jos ei halua koko shakki-kansalle avata mitä edellin PJ on muka tehnyt väärin niin silloni pitää etsiä foorumi jossa voi avoimesti keskustella konkreettisista asioista jotka eivät muille kerhoille kuulu,, niin pitää etsiä foorumi joka tavoittaa vain HSK:n jäsenet

Jarmo Haverinen
Viestit: 36
Liittynyt: 10 Joulu 2018 18:40
Paikkakunta: Vantaa
Seura: HSK
Paikkakunta: Myyrmäki

Re: Helsingin Shakkiklubi

Lukematon viesti Kirjoittaja Jarmo Haverinen » 10 Tammi 2020 08:14

Miten toisin voisin lähestyä asiaa, joka liittyy suomalaisen shakin perustajaseuran Helsingin Shakkiklubin tulevaisuutta. Nykyinen puheenjohtaja on kieltänyt jäsenistön sisäisen keskustelun. Minulla ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia lähestyä seuran jäsenistöä millään tavalla Kaurasen luoman järjestelmän tähden.

Katsokaa sarjataulukkoa. Eikö se kerro, että on olemassa ongelma?

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 77 vierailijaa