Chess'n Jazz starttaa – Blikstiä ja jazzia

Turnaukset niin Suomessa kuin ulkomailla, myös muut shakkiin liittyvät.
Marko Tauriainen
Viestit: 583
Liittynyt: 26 Touko 2010 17:20

Chess'n Jazz starttaa – Blikstiä ja jazzia

Lukematon viesti Kirjoittaja Marko Tauriainen » 21 Syys 2018 09:24

Moro!

Chess'n Jazz lähtee rundille Porvoosta 25.9. ja jatkuu sieltä seuraavasti: 26.9. Hämeenlinna, 27.9. Helsinki (Koko Jazz Club), 28.9. Tallinna, 29.9. Tampere ja 30.9. Lahti. Sitten huilataan muutama päivä ja jatketaan taas 4.10. Helsinki (Vuotalo) jne.

Ohjelmassa on siis parin tunnin pikapeliturnaus ja sen jälkeen jazzkonsertti. Samalla osanottomaksulla (n. 15 eur, vähän paikasta riippuen) pääsee mukaan pikapeliturnaukseen ja konserttiin.

Turnauksista sen verran, että Helsingissä 27.9. Kokon shakkikisaan ilmoittautuneissa on koko joukko nimekkäitä pelaajia:
Pekka Köykkä
Miikka Mäki-Uuro
Joose Norri
Sampsa Nyysti
Johanna Paasikangas-Tella
Jan Ristoja
Tapani Sammalvuo
Kimmo Välkesalmi.

Tampereella 29.9. ohjelmassa on vielä spesiaalina Maco Oeyn duon keikka lämppärinä.

Niin ja Helsingistä 25.9. Porvooseen lähtevään kyytiin mahtuu muutama tyyppi! (marko.tauriainen@shakkiliitto.fi)

www.chessnjazz.com
http://www.shakkiliitto.fi/kilpailukalenteri-2018/

Marko Tauriainen
Viestit: 583
Liittynyt: 26 Touko 2010 17:20

Re: Chess'n Jazz starttaa – Blikstiä ja jazzia

Lukematon viesti Kirjoittaja Marko Tauriainen » 24 Syys 2018 07:36

(((William Suvanteen haastattelu. Kuvien kanssa: http://www.shakkiliitto.fi/chessandjazz)

Kipinä elävän jazzmusiikin ja shakkiturnausten yhdistämiseen syttyi William Suvanteen omasta kokemuksesta ahkerana ja intohimoisena shakin pelaajana. ”Olen jo yli kymmenen vuoden ajan pelannut shakkia netissä, noin kahden tuhannen pelin vuositahtia”, saksofonisti kertoo.

Chess’n Jazz on mahtava tempaus
”Mä pelaan samalla tavalla kuin soitan, riskirajoilla mennään koko ajan.”

Helmikuun 23:s. Paukkupakkasiakin on helpompi kestää, kun tietää paremmasta.

Vastaan Imperiumin marssia rällättävään puhelimeeni. Soittaja on innostunut. On tulossa Chess’n Jazz -levy ja konserttikiertue. Siihen liittyen järjestetään konserttipaikkakunnilla pikapeliturnauksia. ”Olen ajelemassa Hämeenlinnaan tapaamaan Simo Torkkolaa. Lahdesta Valkaman Samuli vinkkasi, että kannattaa soitella sulle.”

Soittajan nimi on William Suvanne. Puoli vuotta myöhemmin istumme Holiday Innissä Helsingin rautatieaseman kupeessa. Hinkkaamme viimeisiä aikataulutuksia. Innostus ja draivi on tallella. Tämä kaveri menee läpi vaikka shakkilaudasta. Mikä hän on miehiään?

– Muusikko. Saksofonin soittaja päällimmäiseksi. Intohimoinen shakinpelaaja. Yrittäjä. Tai ainakin yritteliäs.

Toisille meistä kultaiset ideat tulevat makuuasennossa, toisille saunassa. Kiireinen muusikko sai ahaa-elämyksensä juoksulenkillä kaksi vuotta sitten.

– Mä oon pelannut shakkia netissä ihan sikana. Mietin, että minkä takia en ikinä pääse pelaamaan livenä. Kun on pienet lapset, opettaa päivät ja illat on keikoilla ja koko ajan on hemmetin kiireinen. Sitten tuli se idea, että jos yhdistäisi työn ja harrastuksen. Laitoin Facebookin päivityksen, että nyt tiedän mikä seuraava levy tulee olemaan. Enää puuttui biisit ja muu toteutus.

Kahdessa vuodessa ajatus hioutui. Chess’n Jazz -kiertue käynnistyy syyskuun 25. Porvoosta. 19 konserttia ja yhtä monta pikapeliturnausta, uuden levyn julkkarit ja Pyynikin panimon kanssa tehty ikioma olutkin. Kuulostaa mahtavalta, mutta otetaan pieni aikahyppy taaksepäin.

– About ekaluokkalaisena sain lahjaksi sellaisen pienen shakkitietokoneen, missä oli yhdeksän tasoa. Me oltiin 80-luvulla Espanjassa mun sedän luona koko kesä, ja mä hakkasin siellä sitä konetta ja opin pelaamaan. Sitten kolmosella tai nelosella menin Imatran Shakkikerhoon, missä otin tietysti pahasti turpaan.

Osin samat miehet pelaavat Imatralla edelleen. Kuulemma 95-vuotias shakkimestari Vilho Lifländerkin, vaikkei Alzheimirin vuoksi enää osaa suunnistaa postilaatikolleen.

– Siihen pyritään, William huudahtaa.

Tulevan muusikon oma shakkiharrastus jäi tauolle yläasteiässä, kun musiikki ja tytöt alkoivat kiinnostaa enemmän.

– Kyllä se musa vei silloin voiton. Mä aloitin klarinetilla 10-vuotiaana. Joskus teininä aloin soittamaan tosissani fonia ja treenaamaan. Aika nopeasti siitä muotoutui sitten ammatti, ja aloin keikkailemaan jo parikymmentä vuotta sitten.

Keikkapaikat kotimaassa ja melkein maailmallakin ovat tulleet tutuiksi, ja Suvanne on vastaanottanut useita stipendejä ja palkintoja, kuten Nokia Young Talent -stipendin ja Suomen Saksofoniseuran Josef Kaartinen -palkinnon. Mutta miksi jazz eikä vaikkapa pop tai rock?

– Ei se olekaan pelkkä jazz. Kyllä mä pitäisin itseäni rytmimusiikin alueella työskentelevänä. Mä soitan kaikennäköisissä kokoonpanoissa. Popin puolelta esimerkiksi Pepe Willbergin bändissä tällä hetkellä. Mä teen oikeastaan laidasta laitaan.

Sekatyöläinen?

– Nimenomaan! En halua ollenkaan, että mut lokeroidaan pelkästään jazziin, vaikka se onkin rakas. Voihan sitä ihminen tykätä blondeista ja bruneteista. Ei ne kilpaile toistensa kanssa.

Internetin yleistyttyä 2000-luvun alussa William palasi uudestaan vanhan harrastuksen pariin.

– Netti teki homman niin helpoksi. Aapelista löysi minuutissa tai allekin vastustajan. Toukokuussa 2012 siirryin sitten Chess.comiin. Siellä on nyt tullut lätkittyä suunnilleen 2000 peliä vuodessa.

– Sitten kun joskus harvoin on päässyt pelaamaan livenä, niin on taas huomannut, miten hienoa se on! Se on ihan toinen laji, kun pystyy vähän psyykkaamaan ja ehkä ottamaan jonkun oluen samalla.

Pelkästään Chess.comissa pelaa kuukausittain yli 10 000 suomalaista.

– Sitä kautta sitten tuli sitten ajatus, että nettipelaajille pitäisi tehdä helpoksi kävellä vaan johonkin turnaukseen ilman, että kuuluu johonkin liittoon tai muuta. Vaikka tämä on jazz-konsertti, niin samalla tämä on myös shakkiaiheinen tempaus – tuodaan lajia lähemmäs ihmisiä. Jazzin lisäksi tämän on tarkoitus olla promona meille kaikille rakkaalle lajille. Riittää että ilmoittautuu ja tulee pelaamaan ihan hauskuuden vuoksi. Ja parhaassa tapauksessa shakkikerhot saa tätä kautta lisää jäseniä!

Kesän 2017 Chess’n Jazz -konsertti Espalla Helsingissä meni ehkä monelta ohi. Ihan tarkkaa kuvaa proggiksesta ei Williamillakaan silloin vielä ollut.

– Se oli onnekas juttu jo siksikin, että Espahan on loistava paikka esiintyä. Meillä oli bändin kanssa siitä sitten parina seuraavana päivänä studio, missä tehtiin levy. Sitten mä olen soittanut yli tuhat puhelua ja lähettänyt yhtä monta sähköpostia. Shakkiliiton mukaan tulosta keväällä on ollut paljon iloa. Sanotaan, että kyllä tämä olisi ehdottomasti toteutunut ilmankin mutta varmaan paljon pienempänä. Mutta se että saadaan paikalliset toimijat mukaan ja tietoa väelle, niin siinä shakkikerhojen apu on ollut tietysti korvaamaton!

Vastaanotto on ollut hyvää?

–Ihmisillä voi olla neutraali näkemys, mutta sitten kun tavataan tai puhutaan puhelimessa, niin kyllä se sitten: ’Ai tämmöistä, eipä ole ennen kukaan keksinyt!’ Oikeastaan juuri millään aloilla tällaista kahden kulttuurin yhdistämistä ei ole tehty. Opetus- ja kulttuuriministeriöstäkin on sanottu, että tässä ollaan pioneereja. Kaikkihan meistä ainakin jossain määrin loppujen lopuksi taistelee sitä vastaan, että ihmiset vaan pelaa pleikkaria tai on netissä. Miten ihmiset lähtee liikkeelle, siitä tässä on kysymys. Se kohtaaminen on aina parasta!

Seuroille tämän kaltaiset tempaukset ovat hyvää pr:ää. Shakki on tuotava pois suljettujen ovien takaa suuren yleisön tietoisuuteen.

– Jos miettii tätä shakkikulttuurin ulkopuolisena, niin eihän kukaan oikeasti löydä paikkaa, missä pelataan shakkia. Tarvitaan paikka, minne voi tulla itseni kaltaisia nettipelaajia tai muita shakista kiinnostuneita. Vaikkei ymmärtäisi yhtään mitään siitä pelistä, niin sitä voi olla tosi hauska katsoa, kun pelataan jotain 3+3 minuuttia. Niitä ilmeitä, ja sen tunnelman pystyy aistimaan. Sitten joku, pam!, lyö kelloa, ja se on mielettömän hienoa, mitä suurin osa ihmisistä ei ole koskaan nähnyt missään! Ja kun joku vielä kertoo, mitä pelissä tapahtuu. Viime aikoina on tullut tosi viihteellisiäkin Youtube-kanavia, kuten kroatialainen Agadmator. Se on mieletön! Kaveri on löytänyt kanavalleen yli 200 000 tilaajaa. Kyllä shakilla on varmasti vielä mahdollisuuksia kasvaa suositummaksi, mutta se edellyttää, että kaikki näkee vähän vaivaa sen eteen.

Chess’n Jazz on tietysti samalla levynjulkaisukiertue. Chess’n Jazz on Suvanteen neljäs levy. Bändi on hioutunut hyvin yhteen. Suvanne puhuu Dream Teamista.

– Mä olen onnekkaasti saanut valita bändiin todella hyviä soittajia ja tyyppejä. Kitarassa on Varre Vartiainen, hullu mies ja ilmiömäinen kitaristi. Mikael Jakobsson on tietynlaisessa pianismissa maailman parhaita, komppaajana ja kun puhutaan voicingeista – siinä se on vienyt sen todella pitkälle. Tuure Koski on bändissä ainoa mun lisäksi, joka pelaa shakkia. Varsinainen älykkö ja erinomainen basisti. Sitten on vielä Arlinin Mikko rummuissa. Sen rumpujen soittoa voisi kuvata, että se on semmoista siimaa, se svengaa ihan pirusti, ja sen kanssa on ilo soittaa.

Shakkiteema toistuu visuaalisesti, aivan kuten Chess-musikaalissa. Soittajat ovat pukeutuneet mustiin ja valkoisiin, ja LP:n takakannessa on lauta, jolla voi pelata. Myös levyn biisit muodostavat temaattisen kokonaisuuden. Voisi puhua jonkinlaisesta jazzoopperasta?

– Shakkifantasiaa! Tälle on pyritty tietysti saamaan ihan kronologinen tarina. Ilman muuta on Chess-musikaali, mutta se liittyy shakkipeliin oikeastaan vain visuaalisesti. Tässä meidän konseptissa pelataan ihan oikeasti shakkia. Mä haluan itsekin päästä pelaamaan!

– Biisit on kuin nappuloiden tunnareita. Tässä saagassa – tämä on vähän Star Wars -maailmasta – pahis ei olekaan se musta kuningas vaan musta torni. Sille on tehty ytimekäs tunnari. Mutta ehkä onnistunein tunnari levyllä on kappale nimeltä Queen. Se on sellaista oikein perinteistä saksofonivongutusta. No kannattaa kuunnella se biisi, että minkälainen fiilis siitä tulee. Se kuvaa sellaista erilaista puolta kuningattaresta kuin ehkä ensiksi tulee mieleen.

Shakin maailmaan sukelletaan monimuotoisen ja energisen jazzin voimin. Mukana on mm. reipastempoista post bopia, tyylikästä tunnelmointia ja fuusion suuntaan nyökkäilevää soundia.

– Knigt’s Night on omistettu ratsuille, ja sen harmonia jäljittelee ratsun loikkia. El King on puolestaan Tuuren säveltämä hieno biisi, aika mahtipontinen kuten kuninkaalla kuuluu ollakin. Soldier’s March (Pojat reissulla) kertoo siitä, kun työläiset pääsee iltarientoihin. Tosi synkälle The Black Rookille vastakohtana on kaunis Promotion, joka nimensä mukaisesti kertoo siitä, kun sotilas pääsee maaliin ja ylennetään. Sitten on The Weird Bishop, ja siinä on semmoinen ajatus, että se on valkoinen lähetti, jota musta torni yrittää saada pahan puolelle.

Nähdäänkö William itse pelaamassa kiertueella?

– Ehdottomasti! Kyllähän sekä musa että shakki on livenä parasta. Molemmissa lajeissa on hienoa se, mihin inhimilliset virheet johtaa ja noin. Se ei ole täydellistä eikä sen pidäkään olla täydellistä. Mä pelaan samalla tavalla kuin soitan, riskirajoilla mennään koko ajan. Shakissakin alitajuntahan siinä pelaa, jollain tavalla. Pelatessa on samanlainen tunne kuin soittaisi silmät kiinni. Tietty flow vie.

Chess.comissa mestariehdokastasolla blikstaava muusikko nauraa haastattelun lopuksi:

– Jos aina turnauksen voittajan kanssa ottaisin matsin panoksena universumin mestaruudesta. Kun keikkoja on 19, niin kyllä mä ajattelin puolet niistä voittaa. Juotan vastustajalle Chess’n Jazz -olutta ennen peliä, niin saan vähän tasoitusta. Nähdään keikoilla ja turnauksissa. Tulkaa nykäisemään hihasta!

KUKA?
William Suvanne
• s. 1979 Imatralla, asuu Vantaalla, naimisissa, kaksi lasta
• ammattimuusikko, julkaissut kolme omaa levyä, neljäs, Chess’n Jazz ilmestyy 28.9
• intohimoinen shakinpelaaja: huippuluku Chess.comissa 2055, parhaat päänahat tulleet livenä

Avatar
Seppo Karasmäki
Viestit: 293
Liittynyt: 10 Heinä 2010 13:39
Paikkakunta: Helsinki
Seura: KäpSK

Re: Chess'n Jazz starttaa – Blikstiä ja jazzia

Lukematon viesti Kirjoittaja Seppo Karasmäki » 26 Syys 2018 12:13

Porvoon jatsishakkituloksia kaipaillaan.

Toivo Pudas
Viestit: 3229
Liittynyt: 26 Touko 2010 16:12
Paikkakunta: Espoo

Re: Chess'n Jazz starttaa – Blikstiä ja jazzia

Lukematon viesti Kirjoittaja Toivo Pudas » 27 Syys 2018 19:53

Kamerat tällä hetkellä paikalla. Videota jälkeenpäin kunnon laadulla, mutta tässä salikameran suoralähetys (varoitan todennäköisesti kamalaa äänenlaatua)
https://www.youtube.com/watch?v=XrlDsTVgcKo

Toivo Pudas
040-5707400

Avatar
sauli.tiitta
Viestit: 925
Liittynyt: 10 Heinä 2010 11:35
Paikkakunta: Espoo
Seura: MatSK
Viesti:

Re: Chess'n Jazz starttaa – Blikstiä ja jazzia

Lukematon viesti Kirjoittaja sauli.tiitta » 27 Syys 2018 22:51

Nämä kisojen tulokset taitavat olla aika salaisia kun niitä ei näy missään. Naamakirjassa kyllä on kerrottu ainakin osakilpailujen voittajat mutta muuten on ollut hiljaista. Tänään taisi olla osanottajaennätys kun taisi olla aika lailla sali täynnä Hesassa.
Voin luvata pyrkiä julkistamaan 23.11. kisan tulokset vaikka väkisin kun shakkijatsi tulee Espoon Tapiola Gardenille tällöin perjantaina. Pelit muuten tällöin alkavat vasta klo 18, minun kaltaiselleni yrittäjälle klo 17 aloitus on vaan liian aikainen.
Terv. Sauli

Toivo Pudas
Viestit: 3229
Liittynyt: 26 Touko 2010 16:12
Paikkakunta: Espoo

Re: Chess'n Jazz starttaa – Blikstiä ja jazzia

Lukematon viesti Kirjoittaja Toivo Pudas » 28 Syys 2018 07:45

Valokuvia Helsingin keikalta tässä
https://shakkivideot.kuvat.fi/kuvat/Che ... +27092018/

(ovat vapaasti kopioitavissa, muokattavissa ja käytettävissä kunhan kuvaajan nimi mainitaan)

Toivo Pudas
Viestit: 3229
Liittynyt: 26 Touko 2010 16:12
Paikkakunta: Espoo

Re: Chess'n Jazz starttaa – Blikstiä ja jazzia

Lukematon viesti Kirjoittaja Toivo Pudas » 28 Syys 2018 13:42

Muutama video neljän parhaan pelaajan edesottamuksista
https://www.youtube.com/watch?v=AB_sC6t ... 7jUv-CumkC

Aleksi Olander
Viestit: 387
Liittynyt: 11 Heinä 2010 23:11
Paikkakunta: Pori
Seura: PSY

Re: Chess'n Jazz starttaa – Blikstiä ja jazzia

Lukematon viesti Kirjoittaja Aleksi Olander » 29 Syys 2018 00:48

sauli.tiitta kirjoitti:Nämä kisojen tulokset taitavat olla aika salaisia kun niitä ei näy missään. Naamakirjassa kyllä on kerrottu ainakin osakilpailujen voittajat mutta muuten on ollut hiljaista. Tänään taisi olla osanottajaennätys kun taisi olla aika lailla sali täynnä Hesassa.
Voin luvata pyrkiä julkistamaan 23.11. kisan tulokset vaikka väkisin kun shakkijatsi tulee Espoon Tapiola Gardenille tällöin perjantaina. Pelit muuten tällöin alkavat vasta klo 18, minun kaltaiselleni yrittäjälle klo 17 aloitus on vaan liian aikainen.
Terv. Sauli
Eivät ole salaisia ja julkaistaan varmasti heti kun kisoja järkänneet ehtivät naputtelemaan tulokset paperilta koneelle ja johonkin järkevään muotoon. Tällä hetkellä on kiertueporukalla ollut aika hektinen rupeama keikkailua, matkustamista ja roudaamista niin tuloksia ei ole saatu ihan heti julkaistua.

Tässä Kokojazzin tulokset, loputkin tulokset julkaistaan mahdollisimman pian http://www.chessnjazz.com/ sivustolla.

Pelattiin kiertävällä systeemillä alkukilpailut täysikierroskilpailuna (paitsi A-ryhmässä oli pakko aikataulusyistä jättää yksi kierros pelaamatta, kun jatkoon menijät olivat jo selvillä ennen viimeistä), jonka jälkeen cup-tyylisesti pudotuspelit.

Alkuryhmä A
1) Miikka Mäki-Uuro 10/10
2) Lauri Särkiö 9
3) Kimmo Karvinen 7
4) Tapio Nupponen 6,5
5) Antti Parkkinen 6
6) Antti Salmela 5,5
7) Bulent A. 5
8) Ilpo Tiihonen 4
9) Risto Peltola 3
10) Olli Alho 2,5
11) Jussi Linkola 1
12) Jorma Holopainen 0,5

Alkuryhmä B

1) Jan Ristoja 9/9
2) Teemu Vihinen 7
3) Tapani Tähkävuori 6,5
4) Johanna Paasikangas-Tella 5,5
5) Kevin Hynnä 5
6) Leo Peltola 4,5
7) William Suvanne 3,5
8-9) Axel Wallin 2
8-9) Daniel Besolli 2

Alkuryhmä C
1) Pekka Köykkä 8/9
2) Arto Lindholm 7
3-4) Kari Teräsalo 6,5
3-4) Tomi Veteläinen 6,5
5) Petri Kopsa 6
6) Jouko Miikkulainen 4
7-8) Tuure Koski 3
7-8) Ilse Rönnberg 3
9) Göran Paul 1
10) Teemu Laaksonen 0

Alkuryhmä D
1) Sampsa Nyysti 7,5/9
2) Jere Lindholm 7
3) Erik Rönkä 6,5
4-5) Teemu Miettinen 5,5
4-5) Antti Reunanen 5,5
6) Seppo Karasmäki 4,5
7) Kristian Aura 2,5
8-9) Tiina Turunen 2
8-9) Matti Koskinen 2
10) Mikko Kujanpää 1

Puolivälierät
Miikka Mäki-Uuro – Arto Lindholm 1-0
Jan Ristoja – Jere Lindholm 1-0
Pekka Köykkä – Lauri Särkiö 1-0
Sampsa Nyysti – Teemu Vihinen 1-0

Välierät
Miikka Mäki-Uuro – Jan Ristoja 1-0
Pekka Köykkä – Sampsa Nyysti 0-1

Finaali
Sampsa Nyysti – Miikka Mäki-Uuro 0-1

Haasteottelu
Miikka Mäki-Uuro – William Suvanne 1-0

Jari Järvenpää
Viestit: 764
Liittynyt: 08 Loka 2010 11:45
Paikkakunta: Tampere
Seura: TuTS

Re: Chess'n Jazz starttaa – Blikstiä ja jazzia

Lukematon viesti Kirjoittaja Jari Järvenpää » 29 Syys 2018 23:23

Moi! Mun mielestä loistavasti organisoitu nää chess'n jazz-tapahtumat. Moni asia menny putkeen ja oli hyvä tunnelma. Mulle ei niin väliä ole tuloksilla, vaan sillä että keksitään jotain uutta ja hauskaa. Koska osa kuitenkin tuloksia haluaa lukea, niin laitan tärkeimmät Tampereen Laternan turnauksesta.
-24 pelaajaa, jotka jaettiin 2 alkuryhmään, joissa pelattiin täyskierroskilpailu
-Näistä kummastakin alkuryhmästä 4 parasta pääsi jatkoon (8 yhteensä) pelaamaan armageddonia, äkkikuolemapelejä, joista musta pääsi tasapelillä jatkoon
-Näin jatkettiin kunnes voittaja saatiin selville

Aivan lopussa oli 4 pelaajaa jatkossa, joista peliparit olivat (värit voi olla väärin)
-Jyrki Kytöniemi - Veijo Mäki
-Sauli Alho - Henri Torkkola

Voittajat olivat Jyrki ja Henri. He pelasivat vastakkain tasan, mutta armageddonissa mustalla oleva voittaa tasapelillä, joten Henri selviytyi voittajaksi. Onnittelut voittajalle, kisajärjestäjille ja bändeille. Ensin soitti Maco Oey ja Janne Saksa, tämän jälkeen myöhemmin William Suvanne bändinsä kanssa.

-Jari

Lauri Hagelberg
Viestit: 27
Liittynyt: 29 Syys 2010 21:37
Paikkakunta: Lahti
Seura: LahS

Re: Chess'n Jazz starttaa – Blikstiä ja jazzia

Lukematon viesti Kirjoittaja Lauri Hagelberg » 01 Loka 2018 19:10

Chess'n Jazz Lahti 30.9. -Tulokset

Alkukilpailu:
1) Lassi Linnanen 11 (12)
2) Lauri Hagelberg 10,5
3) Ari Pitkänen 10
4) Rami Kivilahti 9,5
5) Samuli Valkama 7
6) Lauri Komulainen 6,5
7-8) Jyrki Männistö, William Suvanne 6
9) Jukka Tolkki 4,5
10) Olavi Lilja 4
11-13) Aaro Jalas, Tuure Koski, Jari Pohjola 1

Välierät:
Lassi Linnanen - Rami Kivilahti 1-0
Ari Pitkänen - Lauri Hagelberg 0-1

Finaali:
Lassi Linnanen - Lauri Hagelberg 1-0

Haasteottelu:
William Suvanne - Lassi Linnanen 0-1

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 127 vierailijaa