JSM-finaali 5.-7.4.2019

Turnaukset niin Suomessa kuin ulkomailla, myös muut shakkiin liittyvät.
Jarmo Haverinen
Viestit: 2
Liittynyt: 10 Joulu 2018 18:40
Paikkakunta: Vantaa
Seura: HSK
Paikkakunta: Myyrmäki

JSM-finaali 5.-7.4.2019

Lukematon viesti Kirjoittaja Jarmo Haverinen » 15 Maalis 2019 11:41

Kausi alkaa olemaan lopuillaan, ja seurajoukkueiden Suomenmestaruus ratkeaa. Meillä on mielenkiintoinen huhtikuinen viikonloppu edessämme, kun vielä useampi joukkue taistelee mestaruudestakin. Shakkikerho ComeOn kuitenkin suurimpana suosikkina kahden pisteen erolla toisena olevaan Salon Shakkikerhoon. Hopea- ja pronssimitalit voivat mennä miten tahansa, mutta kultataistelu on muilta karkaamassa, mikäli ei suuria yllätyksiä tapahdu.

Matinkylän Shakkikerho, Jyväs-Shakki ja Turun Työväen Shakkikerho ovat pisteen päässä salolaisista. Mikä on omiaan tuomaan lisäväriä jopa mestaruustaisteluun. Tammer-Shakki, Etelä-Vantaan Shakki ja Aatos mahdollisuuksien päässä taistelemassa jopa mitaleista. Onnistuessaan.

Loppupäässä käydään myös kovaa taistelua ensi kauden sarjapaikoista, kun Vammalan Shakkikerho, Kulttuuri-Shakki -58 ja Kymen Shakki ovat karkaamassa Joensuun Shakkikerholta. Joka on vielä nollilla, ja vahvasti toisen putoajan paikalla.

Divarin A-lohkossa Raahen Linnoitus, Helsingin Shakkiklubi ja Karjaan Ura taistelevat noususta tasapistein. B-lohkossa Matinkylän Shakkikerho 2 on jo varmistanut käytännössä nousunsa. Koska Gambiitilla ei ole enää mahdollisuuksia nousta tasapisteissä parempaan maalieroon.

Tuomareina viikonloppuna toimivat Timo Munukka perjantaina, ja Mika Hakala lauantain ja sunnuntain.

Kova on taso peleillä, ja paljon hyviä pelaajia tarjolla, kun mitaleista taistellaan. Ja vain yksi joukkue voi olla mestari. Tule ja kannusta suosikkijoukkuettasi paikallaolollasi mestaruutta kohti! Perjantaina aloitamme klo 18, ja lauantai ja sunnuntai klo 12.

Mielenkiintoinen kolme peliä ovat tulossa. Onnea ja hyviä pelejä kaikille SM-Liigan finaalissa pelaaville pelaajille!

http://www.shakki.net/sksl/jsm18/taulukot.html

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 43 vierailijaa