Sivu 1/1

Shakkiaiheinen romaani

Lähetetty: 25 Heinä 2016 10:03
Kirjoittaja Tapani M
Hei!

Joensuulaisen Alia Dannenberg on julkaissut esikoisromaaninsa Kuningatargambiitti. Kuten nimestä voi päätellä, myös shakki on romaanissa isossa osassa. Kirjaan voi käydä tutustumassa Joensuun shakkikerhon sivuilla, josta sitä on myös mahdollista tilata. Alla olevia linkkejä/osoitteita voi käyttää.

http://www.shakki.net/kerhot/JoeSK/

http://www.shakki.net/kerhot/JoeSK/kuni ... biitti.pdf

t. Tapani Mustonen

Re: Shakkiaiheinen romaani

Lähetetty: 31 Heinä 2016 16:29
Kirjoittaja Alia
Hei,

Minulta on tiedusteltu mahdollisuutta ostaa Kuningatargambiitti-romaaniani joukkuepikashakkiturnauksessa ensi viikonloppuna (6.-7.8.). Se onnistuu, ja käteisellä voi maksaa, hinta 32 euroa. Pelaan JoeSK 3 -joukkueessa, minkä perusteella minut voinee paikantaa molempina päivinä. Nopeat syövät hitaat, joten jos haluat varmistaa, että minulla on kirja mukanani juuri sinulle, voit tehdä ennakkovarauksen perjantaihin mennessä osoitteeseen alia.dannenberg@lukema.eu.

Lisätietoa kirjastani (muun muassa Karjalaisessa ilmestynyt kirja-arvostelu) löytyy nettisivulta http://www.dannenberg.fi/alia/kuningatargambiitti

- Alia

La 15.10. kirjoja myynnissä Shakkiareenalla

Lähetetty: 10 Loka 2016 15:41
Kirjoittaja Alia
Olen tulossa Helsinkiin lauantaina 15.10. Shakkiliiton yhdenvertaisuustyöryhmän kokoukseen Shakkiareenalle. Tuolloin Shakkiareenalla järjestetään myös Lauttasaaren Shakkikerhon viikonlopputurnaus, eli lauantaina turnauksen yhteydessä minulta on mahdollista ostaa kirjaa. Jos haluat varmistaa kirjan saamisen, se kannattaa varata ennakkoon osoitteesta alia.dannenberg@lukema.eu.