Shakkiaiheinen romaani

Yksityishenkilöiden väliseen kaupankäyntiin
Tapani M

Shakkiaiheinen romaani

Lukematon viesti Kirjoittaja Tapani M » 25 Heinä 2016 10:03

Hei!

Joensuulaisen Alia Dannenberg on julkaissut esikoisromaaninsa Kuningatargambiitti. Kuten nimestä voi päätellä, myös shakki on romaanissa isossa osassa. Kirjaan voi käydä tutustumassa Joensuun shakkikerhon sivuilla, josta sitä on myös mahdollista tilata. Alla olevia linkkejä/osoitteita voi käyttää.

http://www.shakki.net/kerhot/JoeSK/

http://www.shakki.net/kerhot/JoeSK/kuni ... biitti.pdf

t. Tapani Mustonen

Alia
Viestit: 2
Liittynyt: 08 Touko 2016 23:32
Paikkakunta: Joensuu
Seura: Joensuun Shakkikerho

Re: Shakkiaiheinen romaani

Lukematon viesti Kirjoittaja Alia » 31 Heinä 2016 16:29

Hei,

Minulta on tiedusteltu mahdollisuutta ostaa Kuningatargambiitti-romaaniani joukkuepikashakkiturnauksessa ensi viikonloppuna (6.-7.8.). Se onnistuu, ja käteisellä voi maksaa, hinta 32 euroa. Pelaan JoeSK 3 -joukkueessa, minkä perusteella minut voinee paikantaa molempina päivinä. Nopeat syövät hitaat, joten jos haluat varmistaa, että minulla on kirja mukanani juuri sinulle, voit tehdä ennakkovarauksen perjantaihin mennessä osoitteeseen alia.dannenberg@lukema.eu.

Lisätietoa kirjastani (muun muassa Karjalaisessa ilmestynyt kirja-arvostelu) löytyy nettisivulta http://www.dannenberg.fi/alia/kuningatargambiitti

- Alia

Alia
Viestit: 2
Liittynyt: 08 Touko 2016 23:32
Paikkakunta: Joensuu
Seura: Joensuun Shakkikerho

La 15.10. kirjoja myynnissä Shakkiareenalla

Lukematon viesti Kirjoittaja Alia » 10 Loka 2016 15:41

Olen tulossa Helsinkiin lauantaina 15.10. Shakkiliiton yhdenvertaisuustyöryhmän kokoukseen Shakkiareenalle. Tuolloin Shakkiareenalla järjestetään myös Lauttasaaren Shakkikerhon viikonlopputurnaus, eli lauantaina turnauksen yhteydessä minulta on mahdollista ostaa kirjaa. Jos haluat varmistaa kirjan saamisen, se kannattaa varata ennakkoon osoitteesta alia.dannenberg@lukema.eu.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa