2000-luvun shakkistrategia -kirjan loppuunmyyntitarjous!

Yksityishenkilöiden väliseen kaupankäyntiin
Mika Karttunen
Viestit: 385
Liittynyt: 19 Tammi 2012 16:11
Paikkakunta: Tampere
Seura: Tammer-Shakki

2000-luvun shakkistrategia -kirjan loppuunmyyntitarjous!

Lukematon viesti Kirjoittaja Mika Karttunen » 20 Elo 2019 12:27

Hei!

2000-luvun shakkistrategia -kirjan painoksesta on jäljellä enää kahdeksan kappaletta! Jos haluat itsellesi tämän teoksen, niin kannattaa toimia nopeasti. Ymmärtääkseni missään muualla tätä kirjaa ei ole enää myytävänä. Huom! Jos tilaat kirjan yhdessä Karttusen uudemman - pikashakista kertovan - kirjan kanssa, saat ne yhteishintaan 30 euroa! Hintaan lisätään lähetysmaksu, joka on noin 5 euroa (5,2 euroa taitaa olla tarkka hinta tällä hetkellä). Kirjat tilataan lähettämällä sähköpostia alla olevaan yhteystietoon. Tarkemmat kuvaukset kirjoista löytyvät viestin perästä, katkoviivan alta.

Shakkiterveisin,
Mika Karttunen
mika.karttunen@shakkilinna.fi

-----

2000-luvun shakkistrategia
Kirjan takakannen teksti: Seitsenkertainen shakin Suomen mestari Mika Karttunen tuo shakkistrategian 2000-luvulle selkeällä ja havainnollistavalla tavalla. Kirjan opit perustuvat klassisen shakkistrategian tukipilareille, mutta niiden merkityksiä ja painotuksia on päivitetty kilpashakin nykytilan vaatimuksia vastaavaksi. Lähtökohtana on maailman kärjen yleisin pelaajatyyppi - dynaaminen asemapelaaja.

Kirjassa pureudutaan strategisten teemojen ytimeen selittämällä auki mestaripelejä ja antamalla esimerkkejä, kuinka pelaajan tulisi ajatella strategisia päätöksiä vaativissa tilanteissa. Havainnollistavat esimerkit, mielenkiintoiset mestaripelit ja jokaisen luvun lopussa oleva tehtäväosio strategisine kysymyksineen antavat mahdollisuuden nauttia shakin opiskelusta.

Karttusella on peliansioidensa lisäksi pitkä shakkipedagoginen tausta. Hän on opettanut sadoille koululaisille shakin säännöt, valmentanut Suomen huippujunioreita ja laatinut valmennusta ja opetusta varten tuhansia harjoitteita ja shakkitehtäviä. 2000-luvun shakkistrategia avaa strategian ytimen ainutlaatuisella tavalla sekä shakin opettajan että kilpapelaajan näkökulmasta.

Kirjan hinta on 20 euroa (sis. ALV 10%).

Pikashakin mytologia - viiden minuutin shakkia
Kirjan takakannen teksti: Pikashakki on aina ollut suomalaisille erityisen rakas shakin muoto. Jokakesäinen joukkuepikashakin Suomen mestaruus -kilpailu houkuttelee satoja pelaajia yhteen hakkaamaan pikapeliä koko viikonlopun. Näin on ollut jo vuosikymmeniä. Tällainen viehtymys pikashakkiin on kansainvälisestikin ajatellen ainutlaatuista.

Pikapelien ohessa vaihdetaan perinteisesti vanhoja viisauksia ja keksitään uusia. Niihin oikealla tavalla perehtymällä voi päästä jo hyvin lähelle pikashakin perimmäistä olemusta. Kaikesta sanotusta ei kuitenkaan ole opiksi, sillä pikashakkiin kuuluu huumori – myös erityisen hurtti sellainen. Mikä sitten on totta? Mikä tarua? Tätä tiedon ja uskomusten vyyhtiä lähti purkamaan pikashakin 12-kertainen Suomen mestari Mika Karttunen, joka toimii teoksessa oppaanamme.

Karttunen on pelannut tuhansia pikashakkipelejä itse, keskustellut paljon muiden mestareiden kanssa aiheesta sekä kuunnellut pikashakissa vaikuttaneiden kertomuksia ja kokemuksia vuosikymmenten varrelta. Mukaan on tarttunut hurja määrä tietoa, tarinoita ja lentäviä lauseita, jotka ovat aiemmin siirtyneet sukupolvelta toiselle vain suullisena perimätietona.

Kirjan hinta on 15 euroa (sis. ALV 10%).

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa