Sopupelikeskustelun jatkoa

Keskustelua säännöistä ja tulkinnoista
Olli Sisättö
Viestit: 115
Liittynyt: 21 Helmi 2017 22:59
Paikkakunta: Ikaalinen
Seura: VammSK

Sopupelikeskustelun jatkoa

Lukematon viesti Kirjoittaja Olli Sisättö » 22 Kesä 2023 18:14

viewtopic.php?f=11&t=3110&sid=d1b256a2d ... 09c0dd2476

Olisin mieluummin jatkanut jo eilen tätä moderaattorien käsittämättömällä tavalla sulkemaa keskustelua sopupeliaiheen tiimoilta, kun sitä kuulemma pitää jatkaa tässä osiossa. Odottelin että jospa keskustelun terminoinut taho vaikkapa alustaa keskenjääneen keskustelun tänne, mutta kun näin ei tunnu tapahtuvan, on se nähtävästi tehtävä itse, jos haluan saada mahdollisuuden vastata minulle esitettyyn kysymykseen:

Re: Liigan muutokset
Lukematon viesti Kirjoittaja Joose Norri » 21 Kesä 2023 02:20

En tiennyt, kuka Yli-Viikari on, piti googlettaa.

Miten hän liittyy tähän asiaan?

Ottelussa kävi täsmälleen kuvaamallani tavalla ja pelit vahvistavat tapahtuneen, tosiaan jokainen voi tehdä omat päätelmänsä. Kun kahdeksas pelaajamme tuli paikalle, suosittelin pelaajillemme tasapelien tekemistä. Kukin olisi voinut olla tekemättä, samoin vastustajat. Tämä suositukseni oli täsmälleen kapteenien oikeuksien kanssa sopusoinnussa. Tehty protesti lähti siitä oletuksesta että asiasta olisi sovittu etukäteen. Siitä olisi kai teoreettisesti pitänyt tehdä rikosilmoitus.

Ja sitten vastaan, kello on nyt 17:51, 22. päivänä kesäkuuta, vuonna 2023.

Arvoisa KvM, joko valehtelet tai sitten muistisi pätkii todella paljon. Toki jos kyse on jälkimmäisestä, on ymmärrettävää, että vahvuuslukusi on jo pitkään ollut laskusuunnassa. Satonen aikoinaan aloitti Yli-Viikari -aiheesta facebook-keskustelun 31.3.2021. Puolustit siinä fanaattisesti Yli-Viikaria ja ylistit hänen koulutustaustaansa ja pätevyyttänsä. Arvostelit myös hyvin asiattomasti ja jopa alatyylisesti erästä sivullista kirjoittajaa, mahdollisesti persua, joka oli kanssasi eri linjoilla.

Sitten sopupeliaiheeseen. Mainitsit odottaneesi 35-40 minuuttia HSK:n 8.pöydän pelaajan saapumista (joka usein onkin ollut pelien alusta myöhässä). On perin merkillistä, että kaikissa peleissä oli pelattu noin vähän ja suunnilleen saman verran siirtoja reilussa puolessa tunnissa. Kun 8.pöydän pelaaja saapui paikalle, miten ihmeessä siinä pelissä on yhtäkkiä blikstattu samahko määrä siirtoja (11 siirtoa) kuin muissa peleissä?

Norrin asiattomat viittaukset potaskoihin, rikosilmoituksiin, käräjäoikeuksiin sun muihin on syytä jättää omaan arvoonsa.