28.Heart of Finland turnaus Jyväskylässä 16.-22.7 2018

Shakki Suomessa ja maailmalla
mraiten

28.Heart of Finland turnaus Jyväskylässä 16.-22.7 2018

Lukematon viesti Kirjoittaja mraiten » 10 Huhti 2018 11:24

Jyväskylässä järjestettävät "perinteiset" turnaukset ,Jyväskylän Talven turnaus (ensi vuonna 40-v juhlaturnaus) ja HoF 2-vuoden päästä 30v.juhlaturnaus ovat olleet monen pelaajan turnauskalentereissa pitkään.HoF ainoana merkittävänä kansainvälisenä turnauksena Suomessa on monelle pelaajalle ollut shakkivuoden kohokohta.Turnausjärjestäjänä on jälleen todettava,että viimevuosien tapaan haasteita on ollut ratkottavana ,jotta kelpo turnaus saadaan aikaiseksi.

Hoffin päätösviikonloppuna Jyväskylässä järjestetään Kalevan Kisat.Hotellit ja majoituspaikat ovat täyteen varatut.Turnausta ei voitu siirtää muuhun ajankohtaan.
Olen saanut varattua Kesähotelli Harjusta ja Rentukasta kiintiöt shakinpelaajille,joten majoittumaan pääsee,eikä joudu maksamaan hotellien kovia listahintoja !
Kisasivut ovat auki osoitteessa www.heartoffinland.net ,sieltä löytyvät yhteystiedot em.majoituksiin (ilmoittaumiset ja tiedustelut voi tehdä em.sivustoon).

Turnaus on viimevuosina pelattu Jamkin tiloissa Rajakadulla,todella hienoissa puitteissa.Nyt joudumme remontin vuoksi evakkoon.Uuden hyvän pelipaikan löytämisessä oli ongelmia.Pelipaikka kysymys ratkesi kovan etsinnän jälkeen:pelaamme Musiikin Kampuksella,joka ei ole paras paikka turnaukselle,mutta täyttää tehtävänsä.

Viime vuoden turnauksessa oli 117 pelaajaa,nousua edellisvuoteen tuli mukavasti.Erityisen ilahduttavaa oli junioripelaajien määrän kasvu ,joka takaa turnauksen jatkuvuuden.

Tervetuloa kisaamaan Hoffiin ja aurinkoiseen Jyväskylään !

Markku Raitanen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 80 vierailijaa