Shakkiliiton hallituksessa 23.4. käsiteltyä

Shakki Suomessa ja maailmalla
Lauri Kangas
Viestit: 137
Liittynyt: 27 Heinä 2010 13:01
Paikkakunta: Helsinki
Seura: Pässi

Shakkiliiton hallituksessa 23.4. käsiteltyä

Lukematon viesti Kirjoittaja Lauri Kangas » 23 Huhti 2017 14:29

Terve,

Kerhojen kokous vielä jatkuu, ja videostreamista voinee seurata sen kulkua. Tässä kuitenkin lyhyt koonnos, mitä käsittelimme hallituksen aamun "pikakokouksessa" klo 10-12:
  • Päätettiin palkata liitolle määräaikainen toimistosihteeri, jonka toimenkuva on määritelty Teemu Miettisen ja Marko Tauriaisen johdolla.
  • Tiedotusassistentin työsuhdetta päätettiin jatkaa kuudella kuukaudella 31.10.2017 asti.
  • Hyväksyttiin uusi vuokrasopimus Shakkiareenalle, jossa SSL siirtyy shakin päävuokralaiseksi suoraan Suomen Bridgeareena Oy:n vuokralaiseksi.
  • Käsiteltiin yleisen sarjan SM-kisojen periaatteita. Todettiin, että henkilökohtainen yleinen SM, henkilökohtainen nopean shakin SM, seurajoukkueiden nopean shakin SM sekä henkilökohtainen pikashakin SM järjestetään jatkossa JSM-kauden ulkopuolella (kesätauon aikana) siten, että kuukauden aikana näistä järjestettäisiin vain yksi kilpailu.
  • Lisäksi todettiin, että jatkossa seurajoukkueiden nopean shakin SM-kilpailut järjestetään 4+1 pelaajan joukkueilla.
  • Keskusteltiin Suomi 100 -veljeskansaottelun tilannetta. Tähän liittyen on jätetty erityisavustusanomus OKM:lle. Ottelu on tarkoitus järjestää Suomen, Viron, Unkarin ja Venäjän suomalais-ugrilaisten kansojen välillä Ellivuoressa 24.–26.11.2017.
t. Lauri
SSL vpj

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 50 vierailijaa