SLU järjestää tulevaisuusfoorumeita tammikuussa

Vanhat viestit, ylläpito siirtää.
Toivo Pudas
Viestit: 3133
Liittynyt: 26 Touko 2010 16:12
Paikkakunta: Espoo

SLU järjestää tulevaisuusfoorumeita tammikuussa

Lukematon viesti Kirjoittaja Toivo Pudas » 02 Joulu 2011 12:34

http://www.slu.fi/lisaa-laatua-seuratoimintaan/

Tulevaisuusfoorumit:

Tervetuloa suurella joukolla käynnistämään yhteisesti yhdessä tekemistä. Seuratoiminnan laadun kehittäminen – Tulevaisuusfoorumit jäsenjärjestöille järjestetään SLU-talossa

pe 20.1. klo 14.30 – 16.30

ke 25.1. klo 14.30 – 16.30

ma 30.1. klo 9.30 – 11.30

Valitse näistä vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopiva.

Tulevaisuusfoorumien tavoitteena on luoda yhteistä kuvaa seurojen roolista liikunnan ja urheilun kokonaiskuvassa, seuratoimintaa tällä hetkellä tukevista palveluista sekä saada seuratoiminnan valinnan prosessiin evästyksiä. Foorumit on tarkoitettu jäsenjärjestöjen kaikille asiasta kiinnostuneille työntekijöille sekä esimerkiksi seuratoiminnan valiokunnille ym. luottamushenkilöryhmille omissa järjestöissänne.

Ilmoittautumalla varmistat mukanaolosi yhteisessä startissa!

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta:

https://www.surveypal.com/app/f?_d=0&_s ... KlYzYornFJ

Tulevaisuusfoorumit tulevat jatkossakin olemaan yksi yhteinen työtapa. Tulemme myöhemmin pitämään myös alueellisia foorumeita seuroille kohdennettuina.

Yhteystiedot:

Sipi Korkatti
p. 044 2767270
sirpa.korkatti at slu.fi


Valmisteluvaiheen pyyntö jokaiselle:Millaisia toimenpiteitä ja malleja sinulla ja sinun organisaatiollasi on seurojen laadun kehittämisen tueksi?

Entä onko teillä viimeisen vuoden aikana tehty jäsenseuroille kyselyä/selvitystä tms., jossa on kysytty seurojen tulevaisuuden tavoitteista, kehittämistarpeista sekä palvelujen tarpeesta?

Jos on, niin odotamme niitä luettavaksi ja lähtöanalyysin rakentamiseksi. Materiaalit voi lähettää sirpa.korkatti@slu.fi ja pasi.maenpaa@nuorisuomi.fi vaikka jo tänään.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa